Διαγωνισμός - 20 διπλές προσκλήσεις για την έκθεση Bridal Expo Γάμος - Βάπτιση

Έκθεση γάμου Ζάππειο

Διαγωνισμός - 20 διπλές προσκλήσεις για την έκθεση Bridal Expo Γάμος - Βάπτιση

Σε συνεργασία με τo Studio Kelaidis σας προσφέρουμε 20 διπλές προσκλήσεις για το event στο Ζάππειο Μέγαρο "Bridal Expo Γάμος - Βάπτιση" που θα διεξαχθεί 12-13-14 Ιανουαρίου 2019.

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό κάντε τα παρακάτω:
1. Like στη σελίδα μας
2. Δημόσια κοινοποίηση του διαγωνισμού
3. Tag τον φίλο με τον οποίο θέλετε να πάτε στην έκθεση

Λήξη Διαγωνισμού: Πέμπτη 10/01/2019 στις 20:00.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

Οι νικητές θα ανακοινωθούν μέσω της σελίδας μας στο facebook και θα παραλάβουν τις προσκλήσεις τους δίνοντας το όνομά τους στην είσοδο της έκθεσης.
Για να συμμετάσχει κάποιος στον διαγωνισμό θα πρέπει να έχει κάνει και τα τρία βήματα του διαγωνισμού όπως αναγράφονται παραπάνω. Η επιλογή των νικητών θα γίνει με κλήρωση σε online software.

Όροι Διαγωνισμού:

Τα δώρα αφορούν 20 διπλές προσκλήσεις για την έκθεση "Bridal Expo Γάμος - Βάπτιση" που θα διεξαχθεί 12-13-14 Ιανουαρίου 2019. στο Ζάππειο Μέγαρο και θα κερδίσουν 20 νικητές με κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 10/01/2019 μετά τις 20:00.

Για να συμμετάσχει κάποιος στον διαγωνισμό θα πρέπει να έχει κάνει και τα τρία βήματα του διαγωνισμού όπως αναγράφονται παραπάνω. Η επιλογή των νικητών θα γίνει με κλήρωση σε online software. Από τον διαγωνισμό εξαιρούνται οι υπάλληλοι της σελίδας etoimazogamo.gr και οι α’ βαθμού συγγενείς τους. Το δώρο δεν ανταλλάζεται με χρήματα.

Μοιραστείτε το: 

Δημοφιλή Άρθρα