Δειπνολόγων Εστία Catering

Δειπνολόγος ονομαζόταν στη αρχαία Ελλάδα ο αρχιμάγειρας (ΣΕΦ). Ο πρώτος αρχιμάγειρας που ονομάστηκε δειπνολόγος ήταν ο Αρχέστρατος, ο οποίος θεωρείται και ο πατέρας της γαστρονομίας και ήταν γνωστός σε όλη την αρχαία Αθήνα για μια από τις συνταγές του που περιλαμβάνει “λαβράκι καρυκευμένο με σίλφιο και καλυμμένο με γιδοτύρι“.

Έτσι και εμείς με την σειρά μας ασπαζόμενοι την κουλτούρα των αρχαίων Ελλήνων, που είναι ευρέως γνωστή για τις πλούσιες διατροφικές τους συνήθειες και τον περίτεχνο τρόπο μαγειρέματος.

Ανανεώσαμε την κουζίνα μας και τα μενού μας και δημιουργήσαμε το ΔΕΙΠΝΟΛΟΓΩΝ ΕΣΤΙΑ CATERING.

Μετά τιμής,
Γιάννης Τόλης

Tags

Ζητήστε προσφορά από "Δειπνολόγων Εστία Catering"

Χρησιμοποιείστε την παρακάτω φόρμα για να επικοινωνήσετε απευθείας με τον χώρο για τιμές και προσφορές για το γάμο σας:

2 + 10 =

Δημοφιλή Άρθρα