Η Photomad είναι μια από τις πιο γνωστές ομάδες φωτογράφισης και βιντεογράφησης στην Ελλάδα. Η ομάδα αποτελείται από άτομα που αγαπάνε τη δουλειά τους και επικεντρώνεται στους γάμους, χρησιμοποιώντας εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας. Μέσω της δουλειάς μας, μπορείτε να δείτε το πάθος μας για αυτό που κάνουμε. Είμαστε εξωστρεφείς και κοινωνικοί και αυτό μπορείτε να το νιώσετε κατά τη συνεργασία μας.

Αυτά τα χρόνια έχουμε απαθανατίσει γάμους και πολλές μοναδικές στιγμές σε όλη την Ελλάδα. Διαφορετικά τοπία, όπως της Σαντορίνης και άλλα Ελληνικά νησιά, τα οποία μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα μας www.photomad.gr
Σε κάθε γάμο, συμμετέχουν τέσσερεις επαγγελματίες, δύο φωτογράφοι και δύο κινηματογραφιστές. Το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό της δουλειάς μας είναι η αληθινή σχέση που αναπτύσσουμε με τους πελάτες μας. Ακόμη ένα σημαντικό χαρακτηριστικό της δουλειάς μας είναι η κινηματογράφηση. Σε αυτόν τον τομέα το ίδιο το ζευγάρι έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Το τελικό βίντεο που παραδίδεται στο ζευγάρι είναι σαν μια πραγματική ταινία.

Βίντεο

Tags

Ζητήστε προσφορά από "Photomad"

Χρησιμοποιείστε την παρακάτω φόρμα για να επικοινωνήσετε απευθείας με τον χώρο για τιμές και προσφορές για το γάμο σας:

6 + 7 =

Δημοφιλή Άρθρα