Κτήμα Πανταζή

Κλείστε τα μάτια και ονειρευτείτε τη δεξίωση του γάμου σας. Πώς θα θέλατε να είναι η κάθε λεπτομέρεια; Φανταστείτε τη διακόσμηση, το προσωπικό που θα περιποιηθεί τους καλεσμένους σας και εσάς, τη μουσική, τους χώρους, τη διάθεση όλων όσοι βρίσκονται εκεί, δίπλα σας, σε μία από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής σας.

Στο Κτήμα γάμου Πανταζή θα βρείτε μια ομάδα ανθρώπων που ξέρουν καλά τη δουλειά τους και την αγαπούν. Έχουμε διαμορφώσει έναν υπέροχο, λειτουργικό και φινετσάτο χώρο, ο οποίος μπορεί να φιλοξενήσει τη δεξίωση του γάμου σας.

Το πιο σημαντικό είναι όμως ότι θα καθίσουμε παρέα, θα σας ακούσουμε και θα σας κάνουμε προτάσεις ώστε να διοργανώσουμε για εσάς την δεξίωση γάμου που ονειρεύεστε!!

Το κτήμα γάμου Πανταζή με την εμπειρία που διαθέτει, αλλά και την επιτυχημένη συνεργασία που έχει με ένα από τα καλύτερα catering της αγοράς, το pleiades catering, που σερβίρει στα καλύτερα κτήματα γάμου, όπως και με ένα από τα καλύτερα team στον ηχητικό εξοπλισμό και στην μουσική, σας υπόσχεται, ότι και με την δικιά σας βοήθεια, θα διοργανώσουμε μαζί τον γάμο των ονείρων σας.

Η εύκολη πρόσβαση αλλά και το όμορφο εκκλησάκι εντός του κτήματος, είναι δύο μεγάλα πλεονεκτήματα.

Όποια και αν είναι η εκδήλωση σας, κοινωνική ή επαγγελματική θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να εντυπωσιάσουμε και να ικανοποιήσουμε πλήρως, εσάς και τους καλεσμένους σας.

Η κλειστή αίθουσα με το αίθριο της, διακοσμημένη με γήινα ζεστά χρώματα και με εντυπωσιακούς πολυελαίους δίνει μια αίσθηση φινέτσας και πολυτέλειας εκπλήσσοντας ευχάριστα.

Στόχος μας η πληρέστερη οργάνωση της εκδήλωσης σας, αρωγοί μας το εξειδικευμένο προσωπικό του κτήματος που με συνέπεια, επαγγελματισμό και υψηλό επίπεδο υπηρεσιών, οργανώνουν άψογα κάθε είδους εκδήλωση, μετατρέποντάς μας σε μια από τις καλύτερες και πιο αξιόπιστες επιλογές σας.

Το Κτήμα αυτό αποτελεί την εγγύηση για έναν γάμο που θα θυμούνται οι καλεσμένοι σας, για πολύ καιρό.Τα ξεχωριστά μενού προσαρμοσμένα στις δικές σας ανάγκες, οι δωρεάν παροχές προς τα υποψήφια ζευγάρια, το γραφικό εκκλησάκι αλλά και οι πολύ φιλικοί συνεργάτες είναι για εσάς το κλειδί για έναν πολύ επιτυχημένο γάμο.

Χαρακτηριστικά

> 500 Άτομα
Εκκλησάκι
έως 600 καθήμενους, έως 900 coctail

Highlights


Λεπτομέρειες Εσωτερικού Χώρου : 
έως 200 καθήμενους και έως 350 coctail

Tags

Ζητήστε προσφορά από "Κτήμα Πανταζή"

Χρησιμοποιείστε την παρακάτω φόρμα για να επικοινωνήσετε απευθείας με τον χώρο για τιμές και προσφορές για το γάμο σας:

1 + 15 =

Δημοφιλή Άρθρα