Άλσος Νυμφών

Το Άλσος Νυμφών βρίσκεται στις Αφίδνες, σε ένα υπερυψωμένο σημείο που μοιάζει με φυσική «βεράντα», με εκπληκτική θέα που βλέπει στη λίμνη του Μαραθώνα. Στα 30 στρέμματά του αποπνέει ηρεμία και κομψότητα, καθώς ένας ιδιωτικός δρόμος σας οδηγεί σε έναν καταπράσινο κήπο με μια πισίνα και έναν άψογα σχεδιασμένο περιβάλλοντα χώρο για τη διοργάνωση κάθε είδους event.

Πολύ σωστά τοποθετημένες πινακίδες στον δρόμο θα σας οδηγήσουν στην είσοδο του κτήματος Άλσος Νυμφών. Ένα αυτόνομο ιδιωτικό πάρκινγκ με κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης είναι στη διάθεσή σας για την ασφάλεια των οχημάτων σας. Μπαίνοντας στο κτήμα, τη ματιά σας θα κλέψει η μεγάλη καμπυλωτή πισίνα, ο τεράστιος κήπος και η φωτισμένη κεντρική αίθουσα, αποπνέοντας ανεπιτήδευτη κομψότητα. Όλες οι λεπτομέρειες, από το design μέχρι τη διακόσμηση, έχουν οργανωθεί με απόλυτη φροντίδα, ώστε να υπογραμμίζουν το προσωπικό σας γούστο και να αναδεικνύουν τη δική σας ξεχωριστή στιγμή.

Σε κάθε τελετή ή δεξίωση γάμου, με την πρώτη ματιά στο παρεκκλήσι του Άλσους Νυμφών θα μπείτε στο κλίμα για να ξεκινήσετε από εδώ την καινούργια σας ζωή. Μαζί θα δημιουργήσουμε μια ονειρική ατμόσφαιρα βασισμένη στο στιλ και τις προτιμήσεις σας και θα σας βοηθήσουμε να μείνει αυτή η μέρα αξέχαστη.

Χαρακτηριστικά

> 500 Άτομα
Πισίνα
Εκκλησάκι
500 καθήμενοι στον εσωτερικό χώρο και 750 καθήμενοι στον εξωτερικό χώρο

Highlights

Tags

Ζητήστε προσφορά από "Άλσος Νυμφών"

Χρησιμοποιείστε την παρακάτω φόρμα για να επικοινωνήσετε απευθείας με τον χώρο για τιμές και προσφορές για το γάμο σας:

2 + 2 =

Δημοφιλή Άρθρα