Το κτήμα γάμου Κρωπίας Γη απλώνεται σε μια εύφορη κατάφυτη έκταση 17 στρεμμάτων, λίγο έξω από την Αθήνα. H τεράστια ποικιλία δέντρων και ανθοφόρων φυτών κερδίζει τον επισκέπτη. Διασχίζοντας τον πέτρινο, στολισμένο και φωτισμένο με φαναράκια διάδρομο θα συναντήσετε το γραφικό εκκλησάκι της Θεοτόκου, το οποίο είναι ιδανικό για την τέλεση μυστηρίων.

Ρομαντικό, κλασσικό, με vintage πινελιές, εκκεντρικό, μεγαλοπρεπή ή μήπως πιο λιτό και απέριττο; Όποιο κι αν είναι το στιλ του γάμου που έχετε ονειρευτεί το κτήμα Κρωπίας Γη μπορεί να αποτελέσει το ιδανικό σκηνικό για την ημέρα του γάμου σας, που θα σηματοδοτήσει το ξεκίνημα της νέας σας ζωής.

Ό,τι concept και αν επιλέξετε μπορούμε να το σχεδιάσουμε από κοινού και να το υλοποιήσουμε από την αρχή έως το τέλος. Από τα χρώματα και τα αρώματα, μέχρι τις γεύσεις και τις μελωδίες που θα πλαισιώσουν αυτές τις ανεκτίμητες στιγμές σας. Και οι επιλογές που έχετε στο κτήμα δεξιώσεων γάμων, Κρωπίας γη στο Κορωπί, είναι πάρα πολλές. Το ίδιο και οι λύσεις που μπορούμε να σας προτείνουμε ανάλογα με τις απαιτήσεις, αλλά και τον οικονομικό προϋπολογισμό σας, οπότε να είστε βέβαιοι ότι θα είναι πολύ εύκολο να καταλήξετε σε κάτι που θα σας αντιπροσωπεύει απόλυτα.

Όλοι οι χώροι μας (εξωτερικός χώρος ή εσωτερικός χώρος) μπορούν να διαμορφωθούν ανάλογα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας, να διακοσμηθούν και να στολιστούν στο ύφος και σύμφωνα με την αισθητική που θα σας εκφράζει. Γνωρίζοντας πολύ καλά κάθε γωνιά του κτήματός μας θα σας καθοδηγήσουμε έτσι ώστε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις δυνατότητες, αλλά και την ομορφιά του. Και φυσικά, εφόσον το επιθυμείτε, υπάρχει δυνατότητα να ανταλλάξετε όρκους αιώνιας αγάπης στο γραφικό πέτρινο εκκλησάκι του κτήματος Κρωπίας γη.

Χαρακτηριστικά

> 500 Άτομα
Πισίνα
Εκκλησάκι
έως 750 καθήμενους έως 2000 cocktail

Highlights

Βίντεο

Tags

Ζητήστε προσφορά από "Κρωπίας Γη"

Χρησιμοποιείστε την παρακάτω φόρμα για να επικοινωνήσετε απευθείας με τον χώρο για τιμές και προσφορές για το γάμο σας:

3 + 6 =

Δημοφιλή Άρθρα