Το Κτήμα The Glam απλώνεται σε μια έκταση δύο στρεμμάτων με απεριόριστη θέα σε βουνό και θάλασσα και διαθέτει άρτιο τεχνικό εξοπλισμό, φωτισμό που αναδεικνύει το χώρο, δύο εισόδους και parking.
Στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους του μπορεί να φιλοξενήσει 450 καλεσμένους καθήμενους ή 1.000 σε περίπτωση δεξίωσης τύπου cocktail.

Στο γραφικό του παρεκκλήσι, με τις μοναδικές αγιογραφίες που φιλοτεχνήθηκαν από τον γνωστό αγιογράφο Ιωάννη Δημητράκη, έχετε τη δυνατότητα να τελέσετε με ειδυλλιακό τρόπο το γάμο σας ή τη βάφτιση του μωρού σας και στη συνέχεια να δεξιωθείτε τους καλεσμένους σας.
Σημειώνουμε ότι ο χώρος προσφέρεται ακόμα για οποιαδήποτε μορφής εκδήλωσης, όπως επιδείξεις μόδας (με ειδικό διάδρομο για πασαρέλα), εταιρικά events, παρουσίαση προϊόντων (brands), παιδικά parties, κ.α. Εφόσον το επιθυμείτε η διεύθυνση αναλαμβάνει να σας βοηθήσει στην επιλογή της διακόσμησης, της ηχητικής κάλυψης και του catering, με επιλεγμένες συνεργασίες.

Η εικόνας της εξοχής, το φυσικό περιβάλλον, χαρακτηριστικό του Αττικού τοπίου, η εύκολη πρόσβαση τόσο από τα νότια όσο και από τα βόρεια προάστια (μέσω της Αττικής Οδού), και η φιλική εξυπηρέτηση, κάνουν το Κτήμα The Glam ένα χώρο ιδανικό για κάθε περίσταση.

Χαρακτηριστικά

300 - 500 Άτομα
Εκκλησάκι
έως 450 καθήμενους ή 1.000 σε περίπτωση δεξίωσης τύπου cocktail

Highlights

Βίντεο

Tags

Ζητήστε προσφορά από "Κτήμα The Glam"

Χρησιμοποιείστε την παρακάτω φόρμα για να επικοινωνήσετε απευθείας με τον χώρο για τιμές και προσφορές για το γάμο σας:

12 + 2 =

Δημοφιλή Άρθρα