Το Κτήμα λᾶας έχει πάρει το όνομά του από την ομώνυμη αρχαία ομηρική λέξη που σημαίνει «λίθος». Σύμφωνα με την ελληνική μυθολογία, ο Δευκαλίων και η Πύρρα, δημιούργησαν τη Λάα, την πιο αξιόλογη απ’ όλες τις προϊστορικές πόλεις της Λακωνίας, ρίχνοντας πίσω τους λίθους. Το Κτήμα, έλκει το όνομά του δίνοντας έμφαση στην πέτρα ως ένα από τα κύρια υλικά που χρησιμοποιήθηκαν για την κατασκευή του.

Στην εποχή μας, οι εμπνευστές του Κτήματος δημιούργησαν στην Παιανία έναν ευχάριστο – σύγχρονο και λειτουργικό χώρο που ξεπερνά όλα όσα ξέρατε σχετικά με τους συνηθισμένους χώρους δεξιώσεων. Οι ιδιοκτήτες του Κτήματος, ξεκίνησαν τη διαμόρφωση του χώρου με βασικό γνώμονα την αγάπη για τη φύση, το σεβασμό στη διατήρηση της οικολογικής ισορροπίας και την παραδοσιακή αισθητική. Αν σ' αυτά προσθέσουμε την τόσο ιδιαίτερη καλλιτεχνική πινελιά που δίνει τη σφραγίδα της στα πάντα, έχουμε ως αποτέλεσμα έναν παραμυθένιο χώρο, ιδανικό να στεγάσει μοναδικά τις ομορφότερες στιγμές της ζωής σας.

Προσωπικός χρόνος, κόπος, μεράκι και ευαισθησία είναι οι λέξεις κλειδιά που διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα στο Κτήμα. Τα ξύλα που χρησιμοποιήθηκαν στις κατασκευές είναι όλα καστανιά από το Άγιο Όρος. Οι πέτρες προέρχονται από το φυσικό χώρο του κτήματος. Για τα πλακόστρωτα χρησιμοποιήθηκαν πλάκες από την Καστάνιτσα Αρκαδίας, ενώ οι πλάκες γύρω από την πισίνα προέρχονται από παραδοσιακό καμίνι της Ζακύνθου. Φυσικά όλα τα χρώματα είναι οικολογικά. Επιπλέον, έχουν χρησιμοποιηθεί τα τελευταία επιτεύγματα στον τομέα του βιοκλιματικού σχεδιασμού χώρων, όσον αφορά στη θέρμανση, ψύξη και φωτισμό. Τους χώρους των δεξιώσεων περιβάλλουν αμπελώνες, διάφορα είδη οπωροφόρων δένδρων και όλα τα φυτά της ελληνικής χλωρίδας.

Έχετε λοιπόν τη δυνατότητα, πέρα από την απόλαυση των τριών διαφορετικών επιπέδων στα οποία εκτείνεται το κτήμα, να ακολουθήσετε τα πλακόστρωτα δρομάκια που θα σας οδηγήσουν στους αμπελώνες, να δείτε από κοντά τα περιβόλια, και να χαλαρώσετε κοντά στην παραδεισένια φύση, απολαμβάνοντας το μεγάλο ατού του Κτήματος Λᾶας: την εκθαμβωτική και απρόσκοπτη θέα προς την Παιανία, το Μαρκόπουλο, την πεδιάδα των Μεσογείων, το Αεροδρόμιο και τον Ευβοϊκό κόλπο. Η ονειρική τοποθεσία, η μαγευτική, απεριόριστη θέα, οι όμορφες γωνιές του κτήματος, η διαφορετική, οικολογική του προσέγγιση και η άμεση επαφή με τη φύση, σας ταξιδεύουν νοσταλγικά πίσω στο χρόνο. Αν επιθυμείτε οι ωραιότερες στιγμές της ζωής σας να φιλοξενηθούν σ’ ένα χώρο που αποπνέει την αύρα της αγάπης, δεν έχετε παρά να επιλέξετε το Κτήμα λᾶας.

Χαρακτηριστικά

> 500 Άτομα
Πισίνα
Εκκλησάκι
έως 600 καθήμενων ατόμων και 1500 ορθίων, Εξωτερικός χώρος με πισίνα, 200 καθήμενων ατόμων και 350 ορθίων

Highlights

Tags

Ζητήστε προσφορά από "Κτήμα Λάας"

Χρησιμοποιείστε την παρακάτω φόρμα για να επικοινωνήσετε απευθείας με τον χώρο για τιμές και προσφορές για το γάμο σας:

3 + 1 =

Δημοφιλή Άρθρα