Κτήμα Μυρρινούς

Σε μια μαγευτική πλαγιά των Μεσογείων, με υπέροχη θέα και μοναδικό σύνορο το φυσικό περιβάλλον, σας περιμένει το κτήμα γάμου και δεξιώσεων Μυρρινούς. Σε κοντινή απόσταση από την Αθήνα, έχει διαμορφωθεί, με πολλή αγάπη και αφοσίωση, ένας πανέμορφος χώρος 17 στρεμμάτων σε τέσσερα κυρίως επίπεδα στους πρόποδες του όρους Μερέντα στο Μαρκόπουλο Αττικής, δίπλα στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας.


ΠΡΩΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ
Το πρώτο επίπεδο του κτήματός μας καλύπτει μια έκταση μισού στρέμματος και έχει την δυνατότητα να φιλοξενήσει δεξιώσεις έως 400 καθιστών ατόμων. Παράλληλα υπάρχει κατάφυτος, πλακόστρωτος χώρος για την υποδοχή των καλεσμένων, το βιβλίο ευχών σας, cocktail bar ή οποιαδήποτε άλλη ευφάνταστη εγκατάσταση. 


ΣΤΕΓΑΣΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ
O υψηλής αρχιτεκτονικής αισθητικής στεγασμένος χώρος του κτήματος, πλαισιώνεται από υπέροχα φωτισμένες πετρόχτιστες επιφάνειες και ένα εντυπωσιακής κατασκευής στέγαστρο.  Υπάρχει εύκολη πρόσβαση σε όλους τους χώρους για άτομα με περιορισμένη κινητικότητα καθώς και δυνατότητα παραχώρησης σουίτας για την προετοιμασία των νεόνυμφων και τη διαμονή τους μετά την εκδήλωση.


ΤΟ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ
Εντός του χώρου μας λειτουργεί το γραφικό πετρόχτιστο εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής. Το πλακόστρωτο προαύλιο παραπέμπει σε πλατεία χωριού και λόγω της θέσης προσφέρει πανοραμική θέα στον κάμπο των Μεσογείων.

Χαρακτηριστικά

300 - 500 Άτομα
Εκκλησάκι

Tags

Ζητήστε προσφορά από "Κτήμα Μυρρινούς"

Χρησιμοποιείστε την παρακάτω φόρμα για να επικοινωνήσετε απευθείας με τον χώρο για τιμές και προσφορές για το γάμο σας:

8 + 11 =

Δημοφιλή Άρθρα