Μουσείο Οίνου

Μουσείο Οίνου

Το Μουσείο Οίνου είναι ένας χώρος ξεχωριστής αρχιτεκτονικής, όπου η αίγλη και η ιστορία του κρασιού διαχέεται σε κάθε γωνιά, συνθέτοντας έτσι μια μοναδική ατμόσφαιρα που υπόσχεται να σας χαρίσει έναν ονειρεμένο γάμο!
Η ζεστασιά της πέτρας ως κυρίαρχο στοιχείο και η διάχυτη γοητεία του κρασιού προσδίδουν στο χώρο μια διακριτική πολυτέλεια που αποπνέεται σε κάθε δεξίωση ταξιδεύοντας έτσι τον καλεσμένο σε ένα ατμοσφαιρικό ταξίδι.
Αιωνόβιες ελιές σας καλωσορίζουν, ενώ στη συνέχεια η επιβλητική είσοδος με τις μεγαλοπρεπής πέτρινες καμάρες καθοδηγεί τον καλεσμένο στους υπαίθριους χώρους της πισίνας και του γκαζόν. Ακολουθεί η εσωτερική αίθουσα πάντα στο ίδιο ξεχωριστό ύφος και φυσικά το μοναδικό στην Αττική επισκέψιμο Μουσείο Οίνου με σπάνια εκθέματα αγροκαλλιέργειας, αμπελουργίας & οινοποίησης από τις αρχές του 19ου αιώνα που παραμένει ανοικτό κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων για όσους από τους καλεσμένους επιθυμούν να περιηγηθούν & να γνωριστούν με την οινική παράδοση της Αττικής. Η υψηλή αισθητική του χώρου και του φυσικού τοπίου καθώς όμως και η αβρότητα που διακρίνει το Μουσείο Οίνο όχι μόνο θα σας γοητέψει αλλά και θα σας συγκινήσει!

Χαρακτηριστικά

> 500 Άτομα
Εκκλησάκι
Εξωτερικός Κήπος, 600 καθήμενοι

Highlights


Λεπτομέρειες Εσωτερικού Χώρου : 
Εσωτερική σάλα, 400 καθήμενοι

Βίντεο

Tags

Ζητήστε προσφορά από "Μουσείο Οίνου"

Χρησιμοποιείστε την παρακάτω φόρμα για να επικοινωνήσετε απευθείας με τον χώρο για τιμές και προσφορές για το γάμο σας:

8 + 6 =

Δημοφιλή Άρθρα