Αξεσουάρ για χειμωνιάτικο γάμο

Χριστουγεννιάτικος Γάμος

Αξεσουάρ για χειμωνιάτικο γάμο

Αποφασίσατε να παντρευτείτε το χειμώνα, αλλά δεν είχατε υπολογίσει το κρύο; Σας προτείνουμε ιδέες για να προστατευτείτε, παραμένοντας απαστράπτουσες.

1. Νυφικό με μανίκια
Το νυφικό σας παρέχει τη νούμερο 1 προφύλαξη από το κρύο καθώς δεν αποτελεί αξεσουάρ και θα σας συνοδέψει σε όλο το μυστήριο. Επιλέξτε ένα νυφικό με μακριά μανίκια ή σικ δαντέλα στο λαιμό για προστασία από το κρύο, που θα φαίνεται πολύ όμορφο και στις φωτογραφίες. Εάν έχει ήδη κλείσει ένα στράπλες νυφικό μην απογοητεύεστε. Ρωτήστε στον οίκο νυφικών αν μπορεί να σας παρέχει κάποιο δαντελένιο top που να μπορεί να φορεθεί πάνω από το φόρεμα.

2. Γούνα
Δεν υπάρχει κάτι πιο ζεστό και πιο πολυτελές από μια γούνα ή ένα γούνινο μπολερό. Προτιμήστε τη σε άσπρο χρώμα για απόλυτη εφαρμογή σε άσπρα νυφικά ή τολμήστε τη μπεζ για ιβουάρ νυφικά. Προτιμήστε τεχνητή γούνα που θα έχει μεγαλύτερη ομοιομορφία στο χρώμα και είναι οικολογική.

3. Ζακέτα
Αν ο γάμος σας έχει ρομαντικό ύφος τολμήστε να φορέσετε ζακέτα πάνω  από το νυφικό σας. Όχι μόνο θα σας κρατήσει ζεστή εκείνη την ημέρα, αλλά θα τη χρησιμοποιήσετε και αργότερα. Μπορείτε να τη συνδυάσετε με το χρώμα του στολισμού ή των παπουτσιών σας.

4. Εσάρπα ή Μπολερό
Εάν ψάχνετε μια λύση που θα σας κρατήσει ζεστή αλλά θα αφαιρεθεί εύκολα στην είσοδο της εκκλησίας επιλέξτε μια στολισμένη εσάρπα ή ένα μπολερό. Αν ο καιρός είναι πολύ κρύος τολμήστε ακόμη και ένα μάλλινο μπολερό.

5. Κάπα
Αν η μεγάλη ημέρα προβλέπεται ιδιαίτερα κρύα, επενδύστε σε μια ονειρική άσπρη κάπα που θα σας κρατήσει ζεστή από την κορυφή ως τα νύχια.

6. Καλσόν
Μιας και η αίσθηση του κρύου ξεκινάει από τα πόδια, μην παραλείψετε να φορέσετε καλσόν. Εκτός από το χρώμα του δέρματος τολμήστε άσπρα καλσόν με σχέδια ή καλσόν με tatoo λέξεις αγάπης (I do, Love..)

7. Γάντια
Υιοθετήστε αυτό το απλό αξεσουάρ που δε λείπει από κανένα αριστοκρατικό γάμο και προστατευτείτε από το κρύο με στύλ. Μπορείτε να βρείτε γάντια ως τον  αγκώνα για περισσότερη προστασία.

Εάν όλα τα παραπάνω σας φαίνονται υπερβολικά τότε αποφασίστε να αψηφήσετε το κρύο επιλέγοντας ένα χτένισμα με τα μαλλιά σας λυτά στους ώμους. Αν έχετε μακριά μαλλιά ή φοράτε τρέσα θα καλύψουν την πλάτη και τους ώμους σας μέχρι να μπείτε στην εκκλησία.

 

Μοιραστείτε το: 

Δημοφιλή Άρθρα