5 + 1 πράγματα που πρέπει να κάνετε μετά τη πρόταση γάμου

5 πράγματα που πρέπει να κάνετε μετά τη πρόταση γάμου

5 + 1 πράγματα που πρέπει να κάνετε μετά τη πρόταση γάμου

… και είπατε το μεγάλο ΝΑΙ... ΔΕΧΟΜΑΙ!

Μετά την πρόταση γάμου δύο πράγματα μπορεί να συμβούν: Είτε ο χρόνος σταματά… ή αρχίζει να τρέχει με τέτοιο ρυθμό που σας πανικοβάλει για την συγκεκριμένη μέρα… τη μέρα του Γάμου σας!  Οι πιθανότητες είναι όμως να ανήκετε στη δεύτερη κατηγορία. Έχετε ένα υπέροχο δακτυλίδι αλλά και το βάρος να οργανώσετε έναν υπέροχο γάμο!!!

Αλλά προτού να ξεκινήσετε με τις εκατοντάδες λεπτομέρειες τους γάμου σας υπάρχουν πέντε (συν 1) πράγματα που πρέπει να κάνετε άμεσα.

1. Ενημερώστε την οικογένειά σας και τους φίλους σας. Μοιραστείτε τη χαρά σας με οικεία και αγαπημένα πρόσωπα. Πρόσωπα που έχουν σπουδαίο ρόλο στις ζωές σας. Ακόμα και άτομα, είτε συγγενικά πρόσωπα, που μπορεί να μην μιλάτε όσο τακτικά θα θέλατε… θα χαρούν με τη χαράς και θα σας απογειώσουν τη στιγμή! Παππούδες και γιαγιάδες, θείες, θείους, ξαδέλφια ... αυτοί οι άνθρωποι που αγαπάς, είναι ενθουσιασμένοι για σας, και αξίζει να ακούσουν  τη μεγάλη είδηση από πρώτο χέρι.

2. Προσαρμόστε το δαχτυλίδι στο σωστό μέγεθος. Ναι είναι σίγουρο ότι δεν πρόκειται να το βγάλετε από το δάκτυλό σας ή τουλάχιστον θα σας συντροφεύει σε όλες τις επίσημες εμφανίσεις σας. Είναι το δώρο του καλού σας και θα το προσέχετε σαν τα μάτια σας. Φροντίστε να επισκεφτείτε τον ειδικό ώστε να είναι στο σωστό μέγεθος στο δάκτυλό σας και να κάνει τέλεια εφαρμογή. Είναι σημαντικό για να μην το χάσετε αλλά και να μη γυρίζει στο δάκτυλό σας με τον κίνδυνο να το χτυπήσετε.

3. Επιλέξτε ημερομηνία. Ή έστω ένα γενικότερο χρονικό πλαίσιο, όπως το επόμενο καλοκαίρι ή αρχή της άνοιξης. Αυτό θα βοηθήσει τόσο εσάς στην οργάνωση του γάμου σας αλλά και τους δικού σας ανθρώπους, γιατί φυσικά όλοι θα θέλουν να γνωρίζουν!

4. Ορίστε τον προϋπολογισμό σας. Προτού αρχίσετε να κάνετε μεγάλο όνειρα για τον γάμο σας και για το πόσο φαντασμαγορικός θα είναι… θα πρέπει από κοινού να αποφασίσετε  στο πόσο είστε πραγματικά διατεθειμένοι να δαπανήσετε  για αυτό. Με δεδομένο τον προϋπολογισμό σας μπορείτε πλέον να ξεκινήσετε το κυνήγι της οργάνωσης και να ορίσετε την κάθε λεπτομέρεια.  Tip: Δείτε τις προσφορές μας εδώ ώστε να αξιοποιήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο κάθε ευρώ των χρημάτων σας!

5. Κάντε τον προγραμματισμό σας. Έχετε ορίσει πόσα χρήματα θα διαθέσετε και τώρα πρέπει  να κάνετε τον χρονικό προγραμματισμό  σας για το πότε θα ασχοληθείτε με το κάθε τι. Η καλή οργάνωση θα σας βοηθήσει να αποβάλλετε το άγχος και να διοχετεύσετε τη δημιουργικότητά σας σε συγκεκριμένα πράγματα κάθε φορά.  Βρείτε εδώ αμέτρητες επιλογές για τη δεξίωση του γάμου σας και εδώ για την οργάνωσή του!

5 + 1. Επιλέξτε με ποιους θα συνεργαστείτε. Το ξέρετε ότι υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα που πρέπει να ρυθμίσετε και να αποφασίσετε... εκκλησία, χώρος δεξίωσης, catering, φωτογράφος, προσκλητήρια και η λίστα μεγαλώνει! Μη σας πιάνει πανικός! Ξέρετε ότι στο etoimazogamo.gr θα βρείτε όλους τους χώρους δεξίωσης της Αττικής καθώς και επιλεγμένους επαγγελματίες για να συνεργαστείτε! Θέλετε να πάρετε προσφορές από επαγγελματίες στο email σας? Δείτε εδώ τη νέα υπηρεσία  για να λάβετε προσφορές από κτήματα γάμου και αίθουσες δεξιώσεων με τα κριτήρια που έχετε επιλέξει!!!

 

Μοιραστείτε το: 

Δημοφιλή Άρθρα