Bohemian Wedding

Bohemian Wedding

Είστε ελεύθερο πνεύμα και θέλετε στυλ χαλαρότητας στο γάμο σας; Εμπνευστείτε από την περίοδο των 70s και οργανώστε ένα γάμο σε bohemian στυλ!

Τι να προσέξετε;

Το νυφικό
Επιλέξτε ένα νυφικό σε αμπίρ γραμμή, αρκετά αέρινο και απλό ή ένα νυφικό σε τσιγγάνικο-hippie στυλ. Τα μακριά φαρδιά μανίκια ή οι λεπτές τιράντες ταιριάζουν απόλυτα και θα σας προσδώσουν το ανέμελο στυλ που επιθυμείτε. Μπορείτε να υιοθετήσετε τη δαντέλα είτε σε τμήματα του (π.χ. μακριά μανίκια) ή σε όλο το μήκος του.

Μαλλιά
Προτιμήστε ένα ατιμέλητο χτένισμα με χαλαρές μπούκλες ή πλεξούδες που θα ολοκληρώσει το χαλαρό σας στυλ.

Αξεσουάρ μαλλιών
Κρατώντας το χτένισμά σας απλό προσθέστε λουλούδια ή αξεσουάρ μαλλιών από δαντέλες, crochet, ακόμη και λεπτά στρας. Η χαρακτηριστική κορδέλα στο μέτωπο είναι must. Αν αντί αυτού επιθυμείτε να φορέσετε πέπλο, τολμήστε το αν το πιάσιμό του θυμίζει μπαντάνα.

Μακιγιάζ
Κρατήστε το μακιγιάζ σας σε απαλούς, φυσικούς τόνους. Χρησιμοποιήστε χρώματα όπως το ροδακινί και το κοραλί στα χείλια και τονίστε λίγο περισσότερο τα μήλα με ρουζ για να αποκτήσετε φρέσκια και ροδαλή όψη.

Κοστούμι γαμπρού
Αποφύγετε τις γυαλάδες και τα πολύ σκούρα χρώματα. Ιδανικά μη φορέσετε ούτε γραβάτα ούτε σακάκι, υιοθετώντας πιο απλό στυλ.

Διακόσμηση
Στολίστε λιτά με λουλούδια στα χρώματα που επιθυμείτε, αποφεύγοντας τα σφιχτά και ομοιόμορφα μπουκέτα. Εναλλακτικά κρατήστε γήινους τόνους συνδυάζοντας σιτηρά με χαμομήλι ή λεβάντα. Εάν θέλετε μπορείτε να κρεμάσετε κορδέλες στην είσοδο της εκκλησίας. Μόλις φυσήξει θα σας εντυπωσιάσουν! Στο χώρο της δεξίωσης μπορείτε να σκορπίστε μαξιλάρες και ονειροπαγίδες.

Εμπνευστείτε από το νέο πίνακά μας στο Pinterest πατώντας εδώ!

Μοιραστείτε το: 

Δημοφιλή Άρθρα