Διοργάνωση Γάμου: Όσα πρέπει να ξέρεις

Διοργάνωση Γάμου: Όσα πρέπει να ξέρεις

Διοργάνωση Γάμου: Όσα πρέπει να ξέρεις


Η ώρα του γάμου σου πλησιάζει και η διοργάνωση του είναι το πρώτο θέμα συζήτησης! Οι λεπτομέρειες του γάμου είναι πολλές κι εσύ δεν ξέρεις απο πού να ξεκινήσεις... Τα πράγματα όμως είναι απλά, αρκεί να υπάρχει σωστός προγραμματισμός!

Ώρα να μάθεις τα πάντα για την διοργάνωση του Γάμου σου!

Το νυφικό: Μύθοι και αλήθειες

Το βασικό στη διοργάνωση γάμου και απο αυτό πρέπει να ξεκινήσεις είναι το νυφικό! Δεν χρειάζεται να φορέσεις λευκό νυφικό. Μπορείς να επιλέξεις ότι χρώμα θες, μπορείς να το συνδυάσεις με ότι χρώμα παπούτσι θες. Μπορείς να ράψεις νυφικό εξ αρχής σε ένα ατελιέ, στο σχέδιο που έχεις ονειρευτεί και Ναί! Δεν είναι πιο ακριβό απο το να αγοράσεις ένα έτοιμο!
Πολλές φορές μπορεί να είναι ακριβώς πάνω στο οικονομικό πακέτο που θέλεις να διαθέσεις! Το κόστος του νυφικού πάει ανάλογα με την ποιότητα του υφάσματος που θα επιλέξεις. Σε έναν καλό οίκο μόδας θα σε βοηθήσουν να βρεις το νυφικό που θα ταιριάξει στο σώμα σου και θα μείνεις και εντός προϋπολογισμού. Κλείσε ραντεβού σε ένα ατελιέ για να σου προτείνουν το σχέδιο που θα το διαμορφώσεις εσύ όπως το θες.

Wedding Planner: Μύθοι και αλήθειες

Ο wedding planner θα σε βοηθήσει στα πάντα στη διοργάνωση του γάμου σου. Μπορεί να σου προσφέρει ιδέες που ούτε είχες σκεφτεί για να γίνει ο γάμος σου υπερπαραγωγή, αλλά μπορεί να σε κρατήσει και εντός budget. Αντίθετα θα ξόδευες από μόνη σου πολλά περισσότερα χρήματα και πολλές φορές χωρίς λόγο. Μην λυπηθείς τα λεφτά του wedding planner, άσε που πλέον οι τιμές τους δεν είναι πολύ ανεβασμένες. Θα γλιτώσεις μάλιστα και το χρόνο που θα έτρεχες μόνη σου χωρίς να ξέρεις προς ποιά κατεύθυνση να κινηθείς. 

Ο στολισμός: Μύθοι και αλήθειες

Μπορείς να επιλέξεις υπέροχο και σύναμα οικονομικό στολισμό! Συννενοήσου με τους κουμπάρους σου τι budget διαθέτουν για το στολισμό, τα στέφανα και το δίσκου.  Μην ξεχνάς πως οι καλοί λογαριασμοί κάνουν και τους καλούς φίλους...Το κόστος του στολισμού στη διοργάνωση γάμου εξαρτάται απο το τί λουλούδια θα επιλέξεις.
Μια εντυπωσιακή νυφική ανθοδέσμη, εναρμονισμένη με τον υπόλοιπο στολισμό και ύφος του γάμου, φαναράκια και όμορφα υφάσματα μπορούν να προσφέρουν ένα τέλειο αποτέλεσμα!

Τα προσκλητήρια: Μύθοι και αλήθειες

Τα προσκλητήρια μπορεί να είναι από πολύ απλά αλλά μπορεί να είναι και υπερπαραγωγή. Η τάση όμως πλέον είναι να είναι όσο πιο απλά γίνεται, για να είναι και chic. Έχεις σκεφτεί ότι μπορείς να εκτυπώσεις μια φωτογραφία σας και στην πίσω όψη να γράφει την ημερομηνία του γάμου σας; Υπάρχουν πολλές προτάσεις, πάρε ιδέες απο το internet και δημιούργησε προσκλητήριο στο προσωπικό σου στύλ!

Νυφικό μακιγιάζ: Μύθοι και αλήθειες

Κάνε έρευνα για να βρεις την καταλληλότερη makeup artist! Εχει εμπειρία στο νυφικό μακιγιάζ; Σου αρέσει το στυλ και η ποιότητα της δουλειάς της; Συζήτησε μαζί της και εξήγησέ της πως ονειρεύεσαι τον εαυτό σου την ημέρα του γάμου. Κλείσε μαζί της δοκιμαστικό και εφόσον μείνεις ικανοποιημένη «κλείσε» την εκείνη τη στιγμή. Οι περισσοτεροι επαγγελματίες κλείνουν απο νωρίς ημερομηνίες με μελλοντικές νύφες, αν μείνεις ικανοποιημένη μην αφήνεις τις μέρες να περνούν!

Με λίγα λόγια, δε χρειάζεται για τίποτα άγχος. Πάρε αγκαλιά τον μελλοντικό σου συζύγου και μαζί ονειρευτείτε τη γιορτή της αγάπης σας.

 

ΠΗΓΗ: hernews.gr

Διοργάνωση Γάμου: Όσα πρέπει να ξέρεις
Διοργάνωση Γάμου: Όσα πρέπει να ξέρεις
Διοργάνωση Γάμου: Όσα πρέπει να ξέρεις
Διοργάνωση Γάμου: Όσα πρέπει να ξέρεις
Διοργάνωση Γάμου: Όσα πρέπει να ξέρεις
Διοργάνωση Γάμου: Όσα πρέπει να ξέρεις
Μοιραστείτε το: 

Δημοφιλή Άρθρα