Η γαμήλια σεζόν αρχίζει! Ποιες τάσεις θα δούμε το 2018;

Τάσεις για τη γαμήλια σαιζόν 2018

Η γαμήλια σεζόν αρχίζει! Ποιες τάσεις θα δούμε το 2018;

Η σαιζόν των ανοιξιάτικων και καλοκαιρινών γάμων είναι προ των πυλών!

Οι τάσεις που είναι στη μόδα παρουσιάζουν μεγάλη ποικιλία και κυμαίνονται από ασυνήθιστες και πρωτότυπες προτάσεις, μέχρι ρετρό λεπτομέρειες και στοιχεία που μας ταξιδεύουν μερικές δεκαετίες πίσω στο χρόνο. Ευτυχώς υπάρχουν επιλογές για όλα τα γούστα που σίγουρα δεν θα περάσουν απαρατήρητες!

Ας ρίξουμε μια ματιά λοιπόν στα… trends που θα δούμε στους γάμους του 2018:

enlightenedΦιόγκοι

Μικρότεροι, μεγαλύτεροι, ογκώδεις ή πιο κομψοί, οι φιόγκοι εντυπωσιάζουν σε κάθε περίπτωση. Είτε ως βασικό στοιχείο του νυφικού, στη μέση ή την πλάτη, είτε σαν διακοσμητική προσθήκη στα μανίκια ή τη φούστα του νυφικού, οι φιόγκοι αποτελούν μια μοντέρνα τάση που υιοθέτησαν διάφοροι γνωστοί σχεδιαστές και οίκοι νυφικών.

Τάσεις στο γάμο για το 2018 Τάσεις στο γάμο για το 2018

enlightenedΝυφικές κάπες

Βγαλμένες από παραμύθι, θυμίζοντας ηρωίδα των παιδικών μας χρόνων, οι κάπες προσαρμόζονται σε μια σύγχρονη εκδοχή, είτε πιο κλασική, είτε πιο boho και συνοδεύουν τα νυφικά του 2018, δίνοντας μια εναλλακτική πρόταση που κάλλιστα αντικαθιστά το πέπλο, εξασφαλίζοντας μια εξίσου εντυπωσιακή και μεγαλοπρεπή ενδεχομένως εμφάνιση.

Τάσεις στο γάμο για το 2018

enlightenedΡετρό λεπτομέρειες

Διακριτικές λεπτομέρειες από απλικαρισμένη δαντέλα, πέρλες, κρυστάλλινα ή μεταλλικά στοιχεία, που θυμίζουν κάτι από τη δεκαετία του 1920 και της μόδας που μεσουρανούσε στα σαλόνια της παλιάς εκείνης εποχής, επιστρέφουν πάλι στη μόδα και είναι πιο ενδιαφέροντα από ποτέ.

Τάσεις στο γάμο για το 2018 Τάσεις στο γάμο για το 2018

enlightenedΦτερά

Αν και εκκεντρικά, τα φτερά, είτε σαν λεπτομέρεια, είτε σαν βασικό στοιχείο ενός νυφικού, είναι άλλη μια πρόταση που θα δούμε το 2018, προσδίδοντας ένα νεανικό, ανέμελο και ιδιόρρυθμο ύφος, για τη νύφη που επιθυμεί να υποστηρίξει κάτι πρωτότυπο και διαφορετικό.

Τάσεις στο γάμο για το 2018 Τάσεις στο γάμο για το 2018

enlightenedΛουλούδια

…αντί πέπλου! Πρόκειται για μια τάση η οποία διατηρείται εδώ και αρκετές σαιζόν. Τα λουλούδια που κοσμούν το κεφάλι της νύφης κερδίζουν συνεχώς έδαφος, είτε με τη μορφή μικρών λεπτομερειών, είτε ως ένα διακριτικό ή πιο πλούσιο στεφάνι, ανάλογα με το νυφικό, την εποχή και το γούστο της νύφης.

Τάσεις στο γάμο για το 2018

enlightenedΧρώματα

Είτε μιλάμε για ένα νυφικό σε παλ ροζ ή στο χρώμα του πάγου, είτε μιλάμε για στοιχεία με χρώμα, οι εναλλακτικές του λευκού επιλογές έχουν πια καθιερωθεί και μάλιστα, μπορεί να περιλαμβάνουν μέχρι και … μαύρο χρώμα. Εσείς δεν έχετε παρά να διαλέξετε αυτό που σας εκφράζει και σας πηγαίνει και να το προσαρμόσετε κατάλληλα.

Τάσεις στο γάμο για το 2018

Εμείς ευχόμαστε – και ανυπομονούμε για – μια πλούσια και συναρπαστική γαμήλια σαιζόν!

Η ώρα η καλή!

Μοιραστείτε το: 

Δημοφιλή Άρθρα