8 πρωτότυπες ιδέες για ονόματα τραπεζιών

τραπέζι γάμου

8 πρωτότυπες ιδέες για ονόματα τραπεζιών

Θέλετε να ορίσετε πλάνο θέσεων για του καλεσμένους σας, αλλά βαρεθήκατε τα αριθμημένα τραπέζια στις δεξιώσεις γάμων;
Το etoimazogamo.gr σας προτείνει ιδέες για ονομασίες τραπεζιών, πέρα από τα συνηθισμένα....

1. Τοποθεσίες
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα ονόματα χωρών, νησιών της Ελλάδας ή αξιοθέατων από την αγαπημένη σας πόλη. Αν μάλιστα αποτελούν μέρη που έχετε επισκεφθεί θα έχουν μεγαλύτερη συναισθηματική αξία για εσάς.

2. Χρώματα
Δώστε σε κάθε τραπέζι το όνομα από ένα χρώμα. Εάν θέλετε να το κάνετε και πιο φαντασμαγορικό, διακοσμήστε το τραπέζι με το συγκεκριμένο χρώμα.

3. Λουλούδια
Τα λουλούδια είναι αγαπητά σε όλους. Χρησιμοποιήστε τα ονόματά τους στα τραπέζια της δεξίωσής σας για να δημιουργήστε πιο ανάλαφρη ατμόσφαιρα.

4. Χαρακτήρες βιβλίων ή ταινιών
Εάν είστε θαυμαστές ενός συγκεκριμένου συγγραφέα, βιβλίου ή ταινίας δανειστείτε ονόματα από τους αγαπημένους σας χαρακτήρες.

5. Ζευγάρια που έμειναν στην ιστορία
Ονοματίστε τα τραπέζια σας με ζευγάρια που έμειναν στην ιστορία για την αγάπη τους, π.χ. Ρωμαίος και Ιουλιέτα, Μάρκος Αντώνιος και Κλεοπάτρα. Μην ξεχάσετε να προσθέσετε το μπαμπά και τη μαμά για μια έκπληξη που θα τους συγκινήσει...

6. Ευχές
Πρωτοτυπήστε ονοματίζοντας τα τραπέζια σας με έννοιες - ευχές για την κοινή σας ζωή, π.χ. αγάπη, ελπίδα, ευημερία, έρωτας, και δώστε ρομαντικό τόνο.

7. Μεταφράσεις της ίδιας λέξης.
Μπορείτε να ονομάσετε τα τραπέζια σας από τις παραλλαγές μιας λέξης (π.χ. αγάπη) σε διάφορες γλώσσες. Εδώ προτείνουμε να γράψετε και τη γλώσσα (π.χ. αγγλικά, γαλλικά) για να το θυμούνται ευκολότερα οι καλεσμένοι σας.

8. Εξειδικευμένες Λέξεις
Αν το ζευγάρι ασκεί το ίδιο επάγγελμα μπορεί να πάρει ιδέες από καθημερινά θέματα της εργασίας του. π.χ. χημικοί  - στοιχεία από τον πίνακα περιοδικών στοιχείων, φιλόλογοι - θεοί ή άλλοι χαρακτήρες της μυθολογίας.

 

Μοιραστείτε το: 

Δημοφιλή Άρθρα