Ιδέες και προτάσεις για Καλοκαιρινό Γάμο

Ιδέες και προτάσεις για Καλοκαιρινό Γάμο

Ιδέες και προτάσεις για Καλοκαιρινό Γάμο

Γάμος το καλοκαίρι! Παντρεύεστε την ωραιότερη εποχή του χρόνου. Όμως με τόσους γάμους που γίνονται το καλοκαίρι... εσείς θέλετε να κάνετε τη διαφορά και να είναι ο δικός σας γάμος ο πιο ξεχωριστός. Παρακάτω σας έχουμε μοναδικές ιδέες για να εμπλουτίσετε το γάμο σας και να έχουν να θυμούνται οι καλεσμένοι σας τη δική σας ημέρα... 

Προσφέρετε Σαγιονάρες στους καλεσμένους σας
Στους γάμους τα ψιλοτάκουνα έχουν την τιμητική τους, όμως εσείς θέλετε ο γάμος σας να είναι ένας ξέφρενος χορός που θα κρατήσει πολλές ώρες. Τι καλύτερο, λοιπόν, από το να προσφέρετε στις καλεσμένες σας σαγιονάρες που θα τις κάνουν να χορέψουν άνετα μέχρι το πρωί. Οι φίλες σας θα λατρέψουν τη συγκεκριμένη ιδέα! Μπορείτε να προμηθευτείτε εύκολα οικονομικές σαγιονάρες και να τις προσφέρετε σε ένα stand δίπλα στην πίστα, ιδανικά με την αντίστοιχη ταμπέλα που θα παροτρύνει τη χρήση τους

Photobooth
Η μόδα που κατακλύζει τον τελευταίο καιρό δεν μπορεί να λείπει από το δικό σας γάμο. Αυθόρμητες πόζες, τρελά αξεσουάρ, αληθινά χαμόγελα και άφθονο γέλιο με πολλές φωτογραφίες να θυμάστε! Οι φωτογραφίες εκτυπώνονται εκείνη τη στιγμή, μπορούν να σταλούν σε προσωπικά e-mail αλλά και να κοινοποιηθούν στα social media. Επιπρόσθετα, ζητήστε να δημιουργηθεί ένα βιβλίο ευχών με τις φωτογραφίες των καλεσμένων σας!

Stand παγωτού
Παγωτό και καλοκαίρι πάνε μαζί! Σίγουρα οι μικροί σας φίλοι θα ξετρελαθούν αλλά το ίδιο σας εγγυόμαστε ότι θα συμβεί και στους μεγάλους. Ζητήστε από το catering σας να στήσει ένα stand που θα προσφέρει στους καλεσμένους σας παγωτό σε διάφορες γεύσεις.  Μπορείτε, επιπρόσθετα, να προσφέρετε και γρανίτα. Φανταστείτε… ο παραδοσιακός παγωτατζής στο γάμο σας…!

Πετάξτε φαναράκια στον ουρανό
Φανταστείτε στον ήρεμο και γαλήνιο ουρανό να πετάνε φαναράκια και να φαντάζουν στη νύχτα σαν πυγολαμπίδες. Τι πιο όμορφος και πιο ρομαντικός τρόπος για να ξεκινήσει η δεξίωση του γάμου σας. Μπορείτε να κάνετε εσείς την αρχή και να σας ακολουθήσουν οι καλεσμένοι σας…. Απλά μαγεία και κάτι που θα θυμούνται όλοι!

Προσφέρετε γυαλιά ηλίου
Περάστε το μήνυμα ξεκάθαρα… το γλέντι θα κρατήσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες,  και για αυτό ακριβώς θα σας χρειαστούν τα γυαλιά ηλίου! Για να μην πούμε για τις χιουμοριστικές φωτογραφίες που θα κυριαρχούν τα γυαλιά. Στην ίδια λογική με τις σαγιονάρες το stand με τα γυαλιά ηλίου θα πρέπει να είναι σε εμφανές σημείο! Εννοείται ότι το ίδιο ισχύει και για μεσημεριανούς γάμους, που πλέον τα γυαλιά ηλίου γίνονται απαραίτητο αξεσουάρ.

Μοιραστείτε το: 

Δημοφιλή Άρθρα