Καλοκαιρινός γάμος με βροχή

Καλοκαιρινός γάμος με βροχή

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερες βροχερές μέρες εμφανίζονται το καλοκαίρι. Οι εποχές πλέον έχουν μπλεχτεί. Όσο και αν προσπαθείς να προβλέψεις τις επικίνδυνες ημερομηνίες (π.χ. με βάση το ιστορικό βροχών) δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για το αποτέλεσμα. Υπάρχουν περιοχές της Ελλάδας που ακόμη και μέσα Ιουλίου μπορεί να υπάρχουν βροχερές μέρες. Ο καιρός είναι τόσο σημαντικός, που σε ένα γλέντι με βροχή όταν δεν υπάρχει η κατάλληλη πρόγνωση μπορεί να το χαλάσει.

Ποιά είναι η λύση; ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΣ!!! Δες 9 χρήσιμες συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να προετοιμαστείς κατάλληλα:

1. Διάλεξε μία περίοδο που βάσει των προηγούμενων χρόνων δεν έχει τόσες πολλές βροχές (π.χ. ο Ιούνιος τα τελευταία 2-3 χρόνια έχει). 2. Επέλεξε εκκλησία - εκκλησάκι που να έχει στέγαστρο ή να χωράει όλους τους καλεσμένους σου.
3. Επέλεξε κέντρο που να έχει εναλλακτική κλειστού χώρου (προσοχή να χωράει τα άτομά σου) ή ενημερώσου για την ενοικίαση τέντας / στεγάστρου (κόστος, εταιρίες που παρέχουν την υπηρεσία, χρονικό διάστημα πριν τον γάμο που πρέπει να ενημερώσεις την εταιρία).
4. Επέλεξε κτήμα στο οποίο μπορείς να πας με δρόμο και να μην έχει χωματόδρομο στην είσοδο. Ο λόγος είναι ότι να μην γίνεται χάλια εσείς και οι καλεσμένοι σας.
5. Επέλεξε χτένισμα που δε χαλάει στην υγρασία.
6. Έχε μαζί σου αποσμητικό και υγρά μαντιλάκια για να μην ιδρώσεις.
7. Φρόντισε για την αγορά ή ενοικίαση ομπρέλας (π.χ. μεγάλη άσπρη) από τον οίκο νυφικών.
8. Εφόσον επιθυμείς το νυφικό αυτοκίνητο να είναι κάμπριο, προετοιμάσου ώστε να έχεις έτοιμη εναλλακτική επιλογή αυτοκινήτου.
9. Φρόντισε ο στολισμός να μην είναι πολύ εύθραστος.

Σε κάθε περίπτωση ζήτα την συμβουλή των ειδικών και οργανώσου!!!

 

Μοιραστείτε το: 

Δημοφιλή Άρθρα