Χρήσιμες συμβουλές Make up και Hairstyling για καστανές νύφες

Χρήσιμες συμβουλές για Make up και hairstyling για καστανές νύφες

Χρήσιμες συμβουλές Make up και Hairstyling για καστανές νύφες

Αυτή την περίοδο κάνουν δοκιμαστικά μαλλιά και μακιγιάζ πολλές μελλοντικές νυφούλες για να επιλέξουν τις κατάλληλες artists που θα τις κάνουν να νιώσουν πιο όμορφες ever και φυσικά να καταπλήξουν τους πάντες ακόμα και τον γαμπρό την ημέρα του γάμου τους.

Να προσέχετε τον εαυτό σας, τα μαλλιά και το δέρμα σας!

Το καλύτερο που έχετε να κάνετε λοιπόν καλές μου νύφες είναι να προσέχετε τον εαυτό σας, τα μαλλιά σας και το δέρμα σας αρκετούς μήνες πριν το γάμο ώστε να είστε έτσι και αλλιώς  όμορφες και λαμπερές πολύ πριν το γάμο αλλά και εκείνη την ημέρα ακόμα περισσότερο!

Θα σας δώσω, λοιπόν, μερικά χρήσιμα tips:

  • Καλό θα ήταν, λοιπόν, αρχικά να φροντίσουμε την ποιότητα των μαλλιών μας και να χρησιμοποιήσουμε ειδικά προϊόντα για τα μαλλιά ώστε να είναι υγιή και έτοιμα για οποιαδήποτε εργασία.
  • Μπορείτε να πάρετε συμπληρώματα σιδήρου ή  κιστίνης αφού πρώτα κάνετε εξετάσεις αίματος και συμβουλευτείτε γιατρό για τις απαιτούμενες ποσότητες.
  • Εξαιρετικές είναι, επίσης, και οι θεραπείες κερατίνης που μπορείτε να κάνετε μήνες πριν το γάμο ώστε τα μαλλιά σας να γίνουν λαμπερά και δυνατά.



Τώρα όσον αφορά τα χτενίσματα που μπορείτε να κάνετε οι νύφες με κάστανα μαλλιά είναι πολλά και πάρα πολύ όμορφα αλλά να ξέρετε μόνο ότι οι καστανές και μελαχρινές νυφούλες που ζηλεύετε τις περίπλοκες κοτσίδες και πλεξούδες, όπως ψαροκόκαλα κλπ, θα πρέπει να το ξανασκεφτείτε γιατί στα σκούρα μαλλιά δεν δείχνουν πολύ καλά και χάνονται.

Ένα από τα χτενίσματα που είναι ιδανικά για σκουρόχρωμα μαλλιά είναι τα κύματα ή αλλιώς vang, ένα από το πιο όμορφα και κομψά χτενίσματα  με πολλές παραλλαγές σε όγκο και σε στυλ. Επίσης,  ωραία χτενίσματα είναι και αυτά που ανάμεσα στα σκούρα μαλλιά πλέκουμε κορδέλες ή στεφανάκια που δίνουν και μια ρομαντική νότα .Ένα ακόμα ωραίο tip είναι πριν τον γάμο να κάνουμε μερικά χρωματικά ξανοίγματα στις άκρες τον μαλλιών ώστε να δώσουμε αρκετή κίνηση και όγκο.

Ιδιαίτερη προσοχή στο φως και την ώρα που θα γίνει ο γάμος!

Όσον αφορά τα make up θα ήθελα να ξεκινήσουμε σκεπτόμενη το φως και την ώρα που πρόκειται να γίνει ο γάμος μας ώστε να έχουμε το καλύτερο δυνατό μακιγιάζ. Επειδή συνήθως οι γάμοι είναι καλοκαίρι που έχουμε πιο δυνατό φως καλό είναι να σκεφτούμε τα εξής:

  • Παίζουμε με σκιές χρυσό ή καφέ που θα φωτίσουν και θα ζεστάνουν το χρώμα  μας δίνοντας την αίσθηση υγιούς  όψης
  • Χρησιμοποιούμε ψεύτικες βλεφαρίδες όπου με τη βοήθεια και του eyeliner θα τονίσουν το βλέμμα σας και θα έχουν ωραίο και έντονο αποτέλεσμα στις φωτογραφίες
  • Μιας που είπαμε για φωτογραφίες, το πιο σημαντικό στο μακιγιάζ μας είναι η βάση που θα βάλουμε στο πρόσωπο μας να είναι τόσο φυσική και τόσο σωστή ώστε να μην φαίνεται σαν να φοράμε μια μάσκα.
  • Κάνουμε κοψίματα με τερακότα πούδρα και χρησιμοποιούμε ένα απαλό ρουζ, φυσικά δεν παραλείπουν τις αγαπημένες γυαλάδες πάντα όμως με μετρό
  • Τέλος, ένα κραγιόν σε nude  απόχρωση για τα χείλια μας είναι η πιο ασφαλής επιλογή

Ο καλός και σταθερός ύπνος και η σωστή διατροφή θα βοηθήσουν επίσης πολύ να είμαστε Γενικά σε πολύ καλή διάθεση!
Ένα πολύ όμορφο κόλπο είναι ανάμεσα στην Εκκλησία και στο χώρο που έχουμε κανονίσει, ίσως σε κάποιο κτήμα ή αίθουσα δεξίωσης, να αλλάξουμε με απλά πραγματάκια τσιμπιδάκια ίσως ή πλεξουδάκια λίγο τα μαλλιά μας ώστε να φρεσκάρουμε το look μας

Πέρα από όλες αυτές τις συμβουλές σημασία έχει να αισθανόμαστε χαρούμενες και να κάνουμε αυτά που μας δείχνουν και μας κάνουν να νιώθουμε όμορφα. Να αποφεύγουμε τις υπερβολές και να ζήσουμε το γεγονός!!!

This is your day...

Hair stylist - Κατερίνα Σαραντοπούλου - 6932610599
Make up tips by Hair Kat - 2109322770
 


Οργανώστε τον γάμο σας, βρείτε το ιδανικό κτήμα ή χώρο δεξιώσεων μεταξύ περισσότερων από 250 επιλογών, το τέλειο νυφικό και φωτογράφο, εντυπωσιάστε με το νυφικό χτένισμα και μακιγιάζ... για να είναι εκείνη η ημέρα... μοναδική!

 

Μοιραστείτε το: 

Δημοφιλή Άρθρα