Μπομπονιέρες κουτάκια, κάντε τα να ξεχωρίσουν με φαντασία..

Μπομπονιέρες κουτάκια, κάντε τα να ξεχωρίσουν με φαντασία

Μπομπονιέρες κουτάκια, κάντε τα να ξεχωρίσουν με φαντασία..

Έχετε επιλέξει Εκκλησία, χώρο για τη δεξίωσή σας, νυφικό, γαμπριάτικο κοστούμι, ήρθε η ώρα λοιπόν να επιλέξετε το δώρο για τους καλεσμένους σας. Δηλαδή τη μπομπονιέρα. Και πράγματι πρόκειται για δώρο αν σκεφτεί κανείς την προέλευση αυτού του εθίμου. Η λέξη μπομπονιέρα προέρχεται από την Γαλλική λέξη bon bon που σημαίνει καραμέλα. Η μπομπονιέρα μερικούς αιώνες πριν, ήταν το δώρο του βασιλιά της Γαλλίας, του Λουδοβίκου προς τους καλεσμένους του (μικρά κουτάκια από κρύσταλλο και χρυσό που ήταν γεμάτα καραμέλες).

Αφού λοιπόν ο Λουδοβίκος προσέφερε σε κουτάκι τα γλυκίσματά του, επιλέξτε κι εσείς η μπομπονιέρα σας να είναι ένα απλό κουτί. Ανάλογα με το θέμα που έχετε επιλέξει, τα χρώματα, το ύφος του γάμου σας, δώστε αντίστοιχα την ίδια πινελιά στην μπομπονιέρα σας. Το σχήμα είναι τέτοιο που επιτρέπει τους πειραματισμούς με μίνιμαλ παρεμβάσεις αλλά ακόμα και υπερβολές.

Προσφέρετε ένα άνθος. Παίξτε με τα χρώματα, δημιουργήστε στο σημείο που θα έχετε τις μπομπονιέρες σας ένα μικρό ανθισμένο κήπο. Επιλέξτε μονοχρωμία για έναν cozy - chic γάμο.  Αν είστε της άποψης οτι η απλότητα εκφράζει την πραγματική ομορφιά, ένα φύλλο ελιάς,ένα αρωματικό άνθος είναι ο,τι πρέπει.

 

    

 

Στολίστε την μπομπονιέρα σας με ένα μεταλικό αντικείμενο που έχει κάποιον ιδιαίτερο συμβολισμό για εσάς και θα μείνει στον καλεσμένο σας.

    

 

 

Βάλτε τη λεπτομέρεια αυτή που θα αναδείξει και θα εκφράσει την προσωπικότητά σας. Δαντέλα για τους ρομαντικούς, πούπουλο για τους ονειροπόλους, σατέν για τους λάτρεις της κομψότητας.

  

 

 

Απλά τυπώστε το μήνυμά σας είτε πάνω στο κουτί, είτε στην κορδέλα, είτε σε ένα απλό χαρτί κομμένο σε σχήμα της επιλογής σας. Σημασία έχει η ουσία.

 

 

 

Υπέροχες προτάσεις για μπομπονιέρες θα βρείτε : Mara' s Collection & Λαμπροπούλου Αναστασία

Μοιραστείτε το: 

Δημοφιλή Άρθρα