«Μυστήρια Χωρίς Σύνορα» από τους Γιατρούς χωρίς σύνορα

Γιατροί χωρίς σύνορα - Δώρο Γάμου

«Μυστήρια Χωρίς Σύνορα» από τους Γιατρούς χωρίς σύνορα

Πως να κάνεις τον γάμο σου ξεχωριστό!


Μπορεί η πανδημία να έχει αλλάξει πολλά στην καθημερινότητά μας, όμως για τις brides to be όλα παραμένουν το ίδιο. Και το ξέρεις πολύ καλά γιατί είσαι κι εσύ μια από αυτές! Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει κι ετοιμάζεις λίστες με πράγματα που πρέπει να γίνουν, ξεφυλλίζεις περιοδικά γάμου και ψάχνεις ιδέες για να κάνεις αυτή την ημέρα ξεχωριστή. Είναι τόσα πολλά που πρέπει να λάβεις υπόψη σου για να κάνεις έναν γάμο-όνειρο. Οι επιλογές είναι αμέτρητες...

Αν όμως θέλεις να κάνεις αυτή την πολύ προσωπική στιγμή να μείνει αξέχαστη, όχι μόνο σε σένα, την οικογένεια και τους φίλους σου, αλλά και σε χιλιάδες άλλους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, σου έχουμε τη λύση!

Μπορείς να συνδέσεις αυτή την ξεχωριστή ημέρα με έναν καλό σκοπό. Πιο συγκεκριμένα, μπορείς να ενισχύσεις τη δράση των Γιατρών Χωρίς Σύνορα δωρίζοντας ένα ποσό της επιλογής σου αντί μπομπονιερών, ή ζητώντας από τους καλεσμένους σου αντί δώρων να πραγματοποιήσουν μια δωρεά στην οργάνωση.

Οι άνθρωποι των Γιατρών Χωρίς Σύνορα για να σε διευκολύνουν, αλλά και να ενισχύσουν το μήνυμα των πρωτοβουλιών αυτών, μπορούν να σε βοηθήσουν στον τρόπο ενημέρωσης των καλεσμένων με ειδικά διαμορφωμένα καρτελάκια και ευχαριστήριες επιστολές. Φαντάσου την έκπληξη αλλά και το θαυμασμό των καλεσμένων σου όταν λάβουν ευχαριστήριο καρτελάκι, γιατί το δώρο τους δωρίζεται!

Έτσι, μια ημέρα χαράς όπως αυτή αποκτά πραγματικά ξεχωριστό νόημα, καθώς συνδυάζεται με τη χαρά της προσφοράς και μπορεί να κάνει τη διαφορά για χιλιάδες άλλους ανθρώπους ανά τον κόσμο.

Αν θες να μάθεις περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία, μπορείς να επισκεφτείς το site των Γιατρών Χωρίς Σύνορα, ή να επικοινωνήσεις μαζί τους τηλεφωνικά στο 210 5200 500.

Μοιραστείτε το: 

Δημοφιλή Άρθρα