Οι μουσικές επιλογές του γάμου!

Συμβουλές για τη μουσική του γάμου σας

Οι μουσικές επιλογές του γάμου!

Μουσική! Ένα από τα πιο βασικά πράγματα που έχετε να σκεφτείτε...

.... και να οργανώσετε για τη δεξίωση του γάμου σας, εκτός από το μενού και τις θέσεις των καλεσμένων σας είναι η μουσική που θα ακουστεί.
Εννοείται ότι ο χώρος που θα κλείσετε θα έχει προβλέψει υπεύθυνο για αυτό το κομμάτι και σίγουρα θα είναι έμπειρος και θα ξέρει ποια μουσικά κομμάτια ταιριάζουν για μια τέτοια περίσταση. Όμως ο γάμος, ο δικός σας είναι μια περίσταση ίδια όπως των άλλων; Όχι βέβαια. Τα μουσικά γούστα είναι υποκειμενικά. Ο γάμος είναι μια προσωπική δική σας στιγμή που θέλετε να τη μοιραστείτε με τους αγαπημένους φίλους και συγγενείς σας. Είναι λογικό να θέλετε να φροντίσετε να περάσουν όλοι καλά και να ακουστούν μουσικά διαχρονικά κομμάτια που να ξεσηκώσουν μικρούς και μεγάλους στην πίστα όμως μη ξεχνάτε ότι ο γάμος είναι δικός σας και φέρει τη δική σας ταυτότητα! Και η μουσική είναι ένα από τα βασικά στοιχεία που διαμορφώνουν την ατμόσφαιρα και αντικατοπτρίζει την προσωπικότητά σας.

Συμβουλές για τη μουσική του γάμου σας


Μη παραλείψετε να κάνετε ένα ραντεβού με τον άνθρωπο που θα αναλάβει τη μουσική εκείνη την ημέρα. Μιλήστε μαζί του να καταλάβει το στυλ σας, το  ύφος που θέλετε να δώσετε στο γάμο σας και γενικότερα πώς θα θέλατε να κυλίσει το πρόγραμμα της δεξίωσής σας.  Εννοείται ότι είναι υποχρεωμένος να σας ακούσει και να σεβαστεί τις επιθυμίες σας. Υπάρχει βέβαια και η δυνατότητα σε πολλούς χώρους να αναλάβει τη μουσική δικός σας DJ γάμου που σε αυτή την περίπτωση γνωρίζετε τη δουλειά του και αγγίζει τις προτιμήσεις σας.

Ξεκινήστε λοιπόν να φτιάχνετε μια λίστα με αγαπημένα σας τραγούδια, χωρίζοντας τη ροή της δεξίωσης σε χρονικές στιγμές!

Ποια κομμάτια θα θέλατε να ακούν οι καλεσμένοι σας μέχρι να φτάσετε στο χώρο της δεξίωσης. Ή ακόμα πιο γενικά τι στυλ θα θέλατε. Καλό θα ήταν τα ακούσματα αυτά να είναι χαλαρωτικά και ανάλαφρα ώστε ο κόσμος να μπορεί να προσαρμοστεί στο χώρο και να συζητήσει ανενόχλητος από βαρύγδουπους ήχους. 


Επιλέξτε ένα συγκεκριμένο κομμάτι για την είσοδό σας στο χώρο, το αγαπημένο σας τραγούδι που θα χορέψετε ως νεόνυμφοι πλέον και άλλο ένα με το οποίο θα κόψετε τη γαμήλια τούρτα. Μη ξεχάσετε και τη στιγμή που θα πετάξετε τη νυφική ανθοδέσμη στις ανύπαντρες φίλες σας – διαλέξτε ένα ξεσηκωτικό παιχνιδιάρικο τραγούδι.

Αν προσφέρετε στους καλεσμένους σας γεύμα, τη στιγμή αυτή, καλό θα ήταν οι μουσικές επιλογές σας να συνάδουν με αυτές της αρχής. Ήπιοι και ανάλαφροι ήχοι.
Συνηθίζεται το γλέντι να το ξεκινά το ζευγάρι με τους κοντινότερους συγγενείς υπό παραδοσιακούς τοπικούς ήχους και στη συνέχεια ακολουθούν παρεμφερή παραδοσιακά τραγούδια που ίσως να σχετίζονται και με το γάμο. Ίσως εσείς να θέλετε να κάνετε τη διαφορά. Ίσως να μην είναι του γούστου σας αυτού του είδους η μουσική.

Συμβουλές για τη μουσική του γάμου σας

Ο γάμος είναι αποκλειστικά δικός σας – δώστε του τη δική σας προσωπικότητα!

Μια πολύ ενδιαφέρουσα και συγκινητική επιλογή για να χορέψουν νεόνυμφοι και γονείς είναι το βαλς ή ακόμα ήχοι της εποχής των γονιών του ζευγαριού όπως το ροκ εν ρολ. Να είστε σίγουροι πως το διαφορετικό είναι αυτό που ξεχωρίζει και μένει στη μνήμη όλων.
Όσο περνά η ώρα το πάρτι κορυφώνεται, ο κόσμος κι εσείς έχετε αφεθεί οπότε τολμήστε να βάλλετε στη λίστα σας κομμάτια που θα σας παρακινήσουν να τσαλακωθείτε και να δημιουργήσετε μια ξέφρενη ατμόσφαιρα με όλους τους καλεσμένους στην πίστα!

Συμβουλές για τη μουσική του γάμου σας

Προσθέστε παλιά αγαπημένα hits που σε όλους έχουν μείνει χαραγμένα στη μνήμη από ανέμελα ξενύχτια, νεανικά και εφηβικά πάρτυ κτλ.
Με λίγα λόγια επιλέξτε ήχους που θα βγάλουν προς τα έξω τον πιο όμορφο και απελευθερωμένο χαρακτήρα σας ώστε ο γάμος πραγματικά να σας μείνει ως η πιο όμορφη ημέρα της ζωής σας. Είναι επιβεβαιωμένο πως οι γάμοι που μένουν αξέχαστοι είναι αυτοί που ο γαμπρός και η νύφη το διασκεδάζουν με την ψυχή τους!

 

Συμβουλές για τη μουσική του γάμου σας

Μοιραστείτε το: 

Δημοφιλή Άρθρα