Οι ωραιότερες νύφες του Instagram

Οι ωραιότερες νύφες του Instagram

Οι ωραιότερες νύφες του Instagram

Νύφες απο όλο τον κόσμο που εντυπωσιάζουν στο instagram και αποσπούν χιλιάδες likes! Chic εμφανίσεις σε γαμήλιες φωτογραφίες.

Φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου με νύφες πανέμορφες, πριγκιπικά ντυμένες με υπέροχο μακιγιάζ και styling..

Η εικόνα τους συνδυάζει πολυτέλεια και μοναδικότητα και τραβά τα βλέμματα κάθε διαδικτυακού επισκέπτη!

Εκτός από το υπέροχο λευκό των νυφικών που συμβολίζει την μοναδικότητα της νύφης, όμορφη αίσθηση δημιουργεί και η επιλογή του ιβουαρ, σαμπανί και κουφετί χρώματος, εφόσον ταιριάζουν και αναδεικνύουν καλύτερα την ομορφιά της εκάστοτε νυφούλας.

Δαντέλα, μουσελίνα ,τούλι και σατέν είναι τα υφάσματα από τα οποία επιλέγονται τα νυφικά φορέματα. Μικροί φιόγκοι, διακριτικές πέρλες και λεπτομέρειες από λουλούδια είναι ότι πρέπει για μία ονειρεμένη, νυφική εμφάνιση.

Οι νύφες που ξεχωρίσαμε εμπνέουν αισθητική και ποιότητα, επιλέγουν για το γάμο τους εναλλακτικές προτάσεις, λάμποντας μέσα στα υπέροχα νυφικά τους. Μέσα από αυτές τις φωτογραφίες μπορείτε να πάρετε ιδέες για τον δικό σας γάμο. Άπο νυφικά σχέδια που κλέβουν την παράσταση μέχρι και νυφικά χτενίσματα για κάθε στυλ και προσωπικότητα.

Όπως και να φαντάζεστε το νυφικό σας, να γνωρίζετε πως μπορείτε εκτός απο το να το βρείτε έτοιμο στην αγορά, να το ράψετε πάνω στο σώμα σας, επιλέγοντας εξ αρχής τα υφάσματα, το σχέδιο και το χρώμα. Το κόστος για το ράψιμο ενος νυφικού στα μέτρα σας είναι το ίδιο με το να αγοράσετε ένα έτοιμο. Ενα ακόμα συν είναι πως θα είναι πραγματικά μοναδικό, αφού καμία άλλη νύφη δεν θα φορέσει το ίδιο, αλλά θα σας μείνει και για πάντα!

ΠΗΓΗ: hernews.gr

Μοιραστείτε το: 

Δημοφιλή Άρθρα