Tips για νύφες που αγαπούν την οργάνωση!

Tips για νύφες που αγαπούν την οργάνωση!

Tips για νύφες που αγαπούν την οργάνωση!


Πλησιάζει η μέρα του γάμου σας και η αγωνία κορυφώνεται. Σημαντικές και ασήμαντες εκκρεμότητες στροβιλίζουν στο μυαλό σας και έχετε χάσει τον ύπνο σας. Θέλετε να είναι όλα τέλεια και όπως τα έχετε ονειρευτεί! Αν όμως δεν είστε εσείς ήρεμοι και ξεκούραστοι, το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα απολαύσετε την ουσία της τελετής και δεν θα το διασκεδάσετε. Για το λόγο αυτό λοιπόν απλά οργανωθείτε. Πάρτε μολύβι και χαρτί και φτιάξτε μια λίστα με όσα πρέπει να γίνουν τις τελευταίες μέρες και ώρες πριν το γάμο.

  • Ξεκινήστε καταγράφοντας σε ένα σημείο τα τηλέφωνα όλων όσων θα εμπλακούν στο γάμο σας. Όπως αυτοί του χώρου της δεξίωσής σας, του στολισμού, του φωτογράφου, του οίκου νυφικών, της μακιγιέρ, του catering ακόμα και όσων φίλων και συγγενών θα είναι πολύ κοντά σας εκείνη την ημέρα και θα βοηθήσουν με κάποιον τρόπο στη ροή του γάμου και της δεξίωσης. Ανά πάσα στιγμή να μπορείτε να βρείτε εύκολα και γρήγορα όποιον χρειάζεστε. 
  • Επιβεβαιώστε τα ραντεβού και τις παραγγελίες σας με τους επαγγελματίες που θα συνεργαστείτε. Δεν υπάρχει χρόνος και διάθεση για παρεξηγήσεις.
  • Καλό θα ήταν να κλείσετε το ραντεβού σας για μανικιούρ και πεντικιούρ, μια μέρα πριν το γάμο για να είναι καθαρό και φρέσκο την ημέρα της τελετής. Όμως την περιποίηση προσώπου και σώματος μη την αφήσετε τελευταία στιγμή. Υπάρχουν θεραπείες όπως είναι και η αποτρίχωση που ίσως ερεθίσουν το δέρμα σας ή μπορεί να εμφανίσετε συμπτώματα αλλεργίας. Το άγχος πολλές φορές αποσυντονίζει το οργανισμό μας και αντιδρά διαφορετικά από ό,τι συνήθως.
  • Καταγράψτε τις αρμοδιότητες των φίλων και των συγγενών σας για τη μέρα εκείνη. Ποιος θα σας πάει στην εκκλησία. Ποιος θα μοιράσει το ρύζι και τις μπομπονιέρες. Τα δώρα ποιος θα τα αναλάβει. Ποιος θα έχει το κινητό σας τηλέφωνο κτλ κτλ. Πρέπει όλα να είναι συντονισμένα και οργανωμένα ώστε να μην υπάρξουν καθυστερήσεις και άγχος.
  • Ότι θα φορέσετε εκείνη την ημέρα βάλτε τα σε περίοπτα σημεία για να μη τα ψάχνετε. Κοσμήματα, καλσόν, εσώρουχα, αξεσουάρ κτλ. Βεβαιωθείτε επίσης ότι δε θα ξεχάσει τίποτα ο σύζυγος. Κοστούμι, αξεσουάρ, εσώρουχα, γαμπριάτικα παπούτσια, κάλτσες. Μη παραλείψετε να υπενθυμίσετε στους κουμπάρους ότι γάμος χωρίς βέρες και στέφανα δε γίνεται. Δε πρέπει να τα ξεχάσουν σε καμία περίπτωση.
  • Προσοχή στα γεύματά σας τις τελευταίες μέρες και ώρες πριν το γάμο. Πιείτε πολύ νερό και καταναλώστε πολλά μικρά γεύματα που δε θα σας φουσκώσουν και δεν υπάρχει κίνδυνος αλλεργιών.
  • Το τελευταίο και πιο σημαντικό tip είναι να είστε ψύχραιμη και να απολαύσετε την ημέρα και το γεγονός όσο πιο ευχάριστα και ουσιαστικά μπορείτε.
Μοιραστείτε το: 

Δημοφιλή Άρθρα