Wedding Brunch: Η πιο πρωτότυπη ιδέα για να ευχαριστήσετε τους ιδιαίτερους καλεσμένους σας

Wedding Brunch:

Wedding Brunch: Η πιο πρωτότυπη ιδέα για να ευχαριστήσετε τους ιδιαίτερους καλεσμένους σας

Ένα wedding brunch την επόμενη μέρα του γάμου σας είναι ο πιο όμορφος τρόπος για να ευχαριστήσετε την οικογένεια και τους στενούς σας φίλους, αλλά και μια ιδανική ευκαιρία για να απολαύσετε ποιοτικό χρόνο μαζί τους.
Η μέρα του γάμου σας είναι αυτή που θα θέλατε να μοιραστείτε με όλους τους καλεσμένους σας, αλλά σίγουρα είναι και κάποιοι από αυτούς που ξεχωρίζετε. Με αυτούς θα θέλατε να ανταλλάξετε εντυπώσεις, αλλά και να εξομολογηθείτε τα συναισθήματα που βιώσατε στο γαμήλιο πάρτι σας.

Το wedding brunch συνηθίζεται να γίνεται το πρωί ή το μεσημέρι της επόμενης μέρας. Την τιμητική τους έχουν menus από τοπικά προϊόντα. (αν έχετε διοργανώσει π.χ τον γάμο σας σε ένα νησί) Αλλά και τα κλασσικά είδη brunch όπως βάφλες, μπισκότα, ομελέτες και κρέπες σε συνδυασμό με ροφήματα όπως καφέ και χυμό που σίγουρα οι καλεσμένοι σας θα τιμήσουν δεόντως.

Μετά από όλο τον ενθουσιασμό από την προηγούμενη μέρα, το ευτυχισμένο ζευγάρι θα πρέπει να είναι έτοιμο να συναναστραφεί με τους καλεσμένους. Είναι και μια καλή ιδέα και για να αποχαιρετήσει όσους ταξίδεψαν κοντά και μακριά για να γιορτάσουν την περίσταση. Αυτή η εκδήλωση μετά το γάμο δίνει άλλη μια ευκαιρία σε ένα ζευγάρι να κάνει τον κύκλο του… Να διασφαλίσει ότι θα μπορούσε να περάσει ποιοτικό χρόνο με όλους.

Η ημέρα του γάμου είναι γεμάτη με συντριπτική χαρά και ενθουσιασμό, αλλά δεν είναι ασυνήθιστο να υπάρχουν λίγοι καλεσμένοι σας με τους οποίους θα θέλατε να είχατε περάσει λίγο περισσότερο χρόνο. Η λύση σε αυτό είναι το wedding brunch.
Όσο για το μέρος, μπορείτε να νοικιάσετε ένα εστιατόριο. Αλλά και να το κρατήσετε στο ξενοδοχείο του γάμου σας ή, φυσικά, σε ένα σπίτι. Επιλέξτε έναν τόπο  που σας επιτρέπει να συνεργαστείτε με έναν event planner αν το επιθυμείτε.  Ο ίδιος μπορεί να σας βοηθήσει να εξατομικεύσετε το μενού και τη διακόσμηση. Φροντίστε να επιλέξετε μια τοποθεσία που είναι βολική για την οικογένεια και τους επισκέπτες.

ΠΗΓΗ: HERNEWS

Wedding Brunch:
Wedding Brunch:
Wedding Brunch:
Μοιραστείτε το: 

Δημοφιλή Άρθρα