Χειμωνιάτικος Γάμος

Χειμωνιάτικος Γάμος Ιδέες

Χειμωνιάτικος Γάμος

Παντρεύεστε Χειμώνα; Είστε μέσα στη μόδα!

Υπάρχουν πολλοί  λόγοι για τους οποίους είναι καλύτερο να παντρεύεστε μέσα στο Χειμώνα. Σας τους παραθέτουμε λοιπόν:

Πρώτον, το Καλοκαίρι σχεδόν όλα τα Σαββατοκύριακα είναι κατειλημμένα από το γάμο της ξαδέλφης, του συναδέλφου, του φίλου…  μέσα στο Χειμώνα θα είναι μάλλον μόνο ένας άντε δύο το πολύ! Ο δικός σας χειμωνιάτικος γάμος θα είναι το γεγονός που θα περιμένουν εναγωνίως όλοι οι καλεσμένοι σας και θα μείνει αξέχαστος.

Ιδέες για χειμωνιάτικο γάμο

Δεύτερον, θα βρείτε πολύ πιο εύκολα το χώρο της αρεσκείας σας, στην ημερομηνία που επιθυμείτε. Σκεφτείτε ότι υπάρχουν αίθουσες δεξιώσεων που διαθέτουν τζάκι και αμέσως το κλίμα γίνεται πιο ατμοσφαιρικό. Αν ο γάμος σας είναι κοντά στα Χριστούγεννα εκμεταλλευτείτε το και στολίστε την αίθουσα με λαμπιόνια, με Χριστουγεννιάτικό δέντρο, στολίδια, μπάλες και χιονονιφάδες.

Ιδέες για χειμωνιάτικο γάμο

Τρίτον, τι πιο ονειρεμένο από ένα νυφικό με δαντελένια μανίκια. Τι πιο elegant από μια κατάλευκη (οικολογική εννοείται) γούνα να πλαισιώνει τους γυμνούς σας ώμους. Τι πιο αρχοντικό από ένα βελούδινο ιβουάρ κορσέ με χρυσές λεπτομέρειες ή έναν εντυπωσιακό γιακά από χοντρό σατέν. Παίξτε με τα χειμωνιάτικα χρώματα όπως κυπαρισσί, βυσσινί, μοβ, καφέ και χρυσό βάζοντας χρωματιστές πινελιές στο νυφικό, στη ζώνη, γόβες, πανωφόρι και τα κοσμήματά σας. Και για τελευταία αφήσαμε τα αξεσουάρ που πάντα δίνουν την ξεχωριστή ταυτότητα σε κάθε παρουσία. Μακριά λευκά γάντια, δαντελένια vintage ή κατάλευκη σικάτη ομπρέλα και καπέλα. Οι νύφες του χειμώνα με λίγα λόγια έχουν να παίξουν με πολλές ιδιαίτερες προτάσεις. Είναι σίγουρο πως θα εντυπωσιάσουν και θα ξεχωρίσουν.

Ιδέες για χειμωνιάτικο γάμο

Τέταρτον, ο στολισμός, οι μπομπονιέρες, το προσκλητήριο… οι υπέροχες αυτές λεπτομέρειες του γάμου μπορούν να είναι εμπνευσμένες από την ίδια την εποχή και να κυριαρχούν στοιχεία της όπως οι κορμοί των δέντρων, τα κουκουνάρια, οι κανέλλες, οι ξηροί καρποί, τα κάστανα και άλλα. Αν ο γάμος σας είναι κοντά στα Χριστούγεννα μη ξεχνάτε τα ρόδια, τα αλεξανδρινά, τα γκι και εννοείται τη χρυσόσκονη για λίγη λάμψη.

Ιδέες για χειμωνιάτικο γάμο

Αυτοί είναι κάποιοι από τους λόγους για τους οποίους αν επιλέξετε να οργανώσετε τον γάμο σας το Χειμώνα, δε θα το μετανιώσετε. Ωστόσο μη ξεχνάτε ότι ο τέλειος γάμος είναι αυτός που διοργανώνεται με καθοδηγητή την αγάπη και τη φράση «Μαζί για πάντα».

Μοιραστείτε το: 

Δημοφιλή Άρθρα