Θέλετε να μεταμορφώσετε το πάρτι που θα κάνετε στο σπίτι ή το εξοχικό σας, τη δεξίωση του γάμου σας, το επαγγελματικό σας meeting ή απλά και μόνο ένα ρομαντικό δείπνο  για το άλλο σας μισό, σε μια απόλαυση που θα συζητιέται για μέρες; Θέλετε να ζήσετε την εμπειρία ενός event που θα στεφθεί με απόλυτη επιτυχία και συγχρόνως να έχετε αποφύγει το άγχος της τελευταίας στιγμής και των λεπτομερειών;

Η S.V.C απόπλους των γεύσεων δεν είναι ένα catering γάμου που αναλαμβάνει απλά να φέρει σε πέρας την κοινωνική εκδήλωση που εσείς θέλετε, αλλά την οραματίζεται μαζί σας σαν ένα ανεκτίμητης αξίας έργο τέχνης.

Εσείς το μόνο που χρειάζεται να κάνετε, είναι να επιλέξετε μαζί μας το χώρο και το χρόνο και η S.V.C απόπλους των γεύσεων θα σας προτείνει ιδέες και λύσεις για να γίνει αυτή η μέρα ξεχωριστή, σε ένα ιδιαίτερα μαγευτικό και μοναδικό χώρο, με τα υψηλότερα standards και τις πιο ιδιαίτερες γαστρονομικές  απολαύσεις που θα μεταφέρουν εσάς και τους καλεσμένους σας σε κάτι μοναδικό.

Μαζί με σας επιλέγουμε το menu που θα καλύψει τις απαιτήσεις και των πιο "δύσκολων" καλεσμένων σας, ξεκινώντας από το απεριτίφ και τα ορεκτικά, συνεχίζοντας με τα κυρίως πιάτα και τέλος με τα καταπληκτικά γλυκά και το μπουφέ φρούτων. Συνδυάζουμε αρμονικά την Ελληνική κουζίνα με την διεθνή, έτσι ώστε να απολαύσετε τις γαστρονομικές μας δημιουργίες και να ικανοποιήσουμε τις επιθυμίες και του πιο απαιτητικού γευσιγνώστη. Ιδιαίτερη έμφαση δίνουμε στην άριστη ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε και στην εκπληκτική παρουσίαση τους.

Βίντεο

Tags

Ζητήστε προσφορά από "SV Catering"

Χρησιμοποιείστε την παρακάτω φόρμα για να επικοινωνήσετε απευθείας με τον χώρο για τιμές και προσφορές για το γάμο σας:

6 + 0 =

Δημοφιλή Άρθρα