Δεν χρειάζεται να ταξιδέψεις μακριά για τον γάμο των ονείρων σου. To Agora Rivera, που βρίσκεται στους πρόποδες της αθηναϊκής ριβιέρας, φέρνει τις Κυκλάδες στην Αθήνα και σας περιμένει να απολαύσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την «πιο» μοναδική στιγμή της ζωή σας. Ένας καλαίσθητος χώρος, δίπλα ακριβώς στη θάλασσα, με μία μίνιμαλ αισθητική και κορυφαία μεσογειακή κουζίνα, ανοίγει τις πόρτες του για να σας φιλοξενήσει στις πιο προσωπικές σας στιγμές.

Το Agora Riviera εδρεύει στο Καβούρι Αττικής, βρίσκεται δίπλα στη θάλασσα σε ένα υπέροχο περιβάλλον και αποτελεί έναν χώρο για να απολαύσεις τις αποδράσεις σου σε ένα μαγευτικό περιβάλλον κοντά στην Αθήνα αλλά είναι και κατάλληλο για Κοινωνικές & Επαγγελματικές εκδηλώσεις.
Ένας  χώρος καλαίσθητος, φιλόξενος, εξυπηρετικός και με εξαίρετες γευστικές εμπειρίες με βάση το φρέσκο ψάρι.  

Επισκεφτείτε μας και θα σχεδιάσουμε μαζί βήμα βήμα τη γαμήλια δεξίωση σας, θα επιλέξουμε το μενού που σας αντιπροσωπεύει επαρκώς καθώς και τη μουσική και διακόσμηση του χώρου δίνοντας το προσωπικό σας στίγμα με τη δική μας συμβουλή και οργάνωση ώστε να εξασφαλίσουμε ότι η μέρα του γάμου σας θα είναι μοναδική για εσάς και τους αγαπημένους σας. Ρωτήστε μας για όλες τις παροχές που μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε όπως dj ή ζωντανή μουσική, διακόσμηση χώρου καθώς και κλόουν για απασχόληση των παιδιών κατά τη διάρκεια της δεξίωσή σας.
 

Χαρακτηριστικά

150 - 300 Άτομα
230 άτομα

Highlights

Tags

Ζητήστε προσφορά από "Agora Riviera"

Χρησιμοποιείστε την παρακάτω φόρμα για να επικοινωνήσετε απευθείας με τον χώρο για τιμές και προσφορές για το γάμο σας:

15 + 0 =

Δημοφιλή Άρθρα