ΤυποΠεργαμηνή

Μακρόχρονη Εμπειρία

Στην ΤυποΠεργαμηνή έχουμε την τύχη να βρισκόμαστε στην 3η γενιά μιας οικογενειακής επιχείρησης, η προσπάθεια της οποίας ξεκίνησε πριν από πολλές δεκαετίες.

'Εχοντας την ευκαιρία να αξιοποιήσουμε όλη αυτή την εμπειρία, κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να είμαστε κοντά σας προσφέροντας κορυφαία ποιότητα, με όσο το δυνατόν οικονομικότερες επιλογές, αφού αυτό απαιτεί η εποχή...

Ευελιξία

Εκτός της πολύ μεγάλης ποικιλίας έτοιμων σχεδίων προσκλητηρίων που θα δείτε στο κατάστημά μας, υπάρχει δυνατότητα να διαλέξετε το σχήμα και το σχέδιο του φακέλου καθώς και το χρώμα και την ποιότητα του χαρτιού που θα χρησιμοποιηθεί, ώστε με την ανάλογη διακόσμηση να φτιάξουμε ένα μοναδικό προσκλητήριο για το δικό σας μυστήριο σε τιμές πολύ οικονομικές!

Ομοίως με βάση τα χρώματα του στολισμού και τα υλικά που θέλετε να χρησιμοποιηθούν θα σας φτιάξουμε δείγματα από τα οποία θα επιλέξετε τη μπομπονιέρα που σας ταιριάζει καλύτερα, υπολογίζοντας πάντα και τον προϋπολογισμό που έχετε ορίσει...

Τιμές

Αναλογιζόμενοι την οικονομική κατάσταση που επικρατεί, έχουμε αναπροσαρμώσει τους τιμοκαταλόγους  μας ώστε να συμβαδίζουν με αυτές τις συνθήκες... Οι τιμές των προσκλητηρίων μας ξεκινούν από 0.20€!

Όλα μαζί!

Στην ΤυποΠεργαμηνή εκτός του προσκλητηρίου και της μπομπονιέρας, μπορείτε να προμηθευτείτε το βιβλίο ευχών, τα στέφανα, τα δισκοπότηρα και τις λαμπάδες σας.
Ξεχωρίστε τυπώνοντας τα μονογράμματα σας (στο γάμο), ή το όνομα του παιδιού (στη βάπτιση) στις χαρτοπετσέτες της δεξίωσης!
Μπορούμε επίσης να αναλάβουμε να κάνουμε για σας, πολυτελή συσκευασία του δώρου του κουμπάρου.

Βίντεο

Tags

Ζητήστε προσφορά από "ΤυποΠεργαμηνή"

Χρησιμοποιείστε την παρακάτω φόρμα για να επικοινωνήσετε απευθείας με τον χώρο για τιμές και προσφορές για το γάμο σας:

3 + 8 =

Δημοφιλή Άρθρα