Έκθεση Φθινοπωρινή Κατοικία 2018 [13 - 21 Οκτωβρίου Κέντρο Ξιφασκίας Ελληνικό]

Έκθεση Σπιτιού Φθινοπωρινή Κατοικία 2018

Έκθεση Φθινοπωρινή Κατοικία 2018 [13 - 21 Οκτωβρίου Κέντρο Ξιφασκίας Ελληνικό]

ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ 2018: Η έκθεση θεσμός για το σπίτι και τις αγορές σας, έρχεται και φέτος στην Ξιφασκία.

Ανανεωμένη, σύγχρονη και πλούσια σε καινοτόμες προτάσεις και έξυπνες λύσεις, η Φθινοπωρινή Κατοικία 2018 ανοίγει τις πόρτες της από τις 13 έως τις 21 Οκτωβρίου 2018 στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό. Σχεδιασμένη για να καλύψει όλες τις ανάγκες για το σπίτι και τον κήπο, η μεγαλύτερη και πληρέστερη έκθεση για το σπίτι υποδέχεται τους επισκέπτες της με υψηλής αισθητικής προτάσεις διακόσμησης, επίπλωσης και εξοπλισμού για κάθε τύπου κατοικία.

Με μια βόλτα στην Φθινοπωρινή Κατοικία 2018, οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να συναντήσουν ειδικά επιλεγμένους εκθέτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό που πρωταγωνιστούν στην κατασκευή και εμπορία επίπλων. Έτσι, ο επισκέπτης πετυχαίνει τιμές ειδικά χαμηλές για την έκθεση, προνομιακούς όρους και εκπτωτικές ευκαιρίες και ανανεώνει, βελτιώνει και αναπλάθει τον χώρο του εύκολα και οικονομικά. Παράλληλα, η επαφή με τεχνίτες και επαγγελματίες του χώρου αλλά και ο εξειδικευμένος χαρακτήρας της διοργάνωσης, μπορούν να μας προσφέρουν εξαιρετικές ιδέες και σίγουρες λύσεις για ένα σπίτι ακόμα πιο λειτουργικό και άνετο.

Πλέον έχετε τη δυνατότητα μεταφοράς προς και από την έκθεση εντελώς ΔΩΡΕΑΝ με το mini bus 20 θέσεων το οποίο φεύγει κάθε 1 ΩΡΑ από το μετρό του Ελληνικού. Τα δρομολόγια του mini bus έχουν ως εξής:

    Σαββατοκύριακα: Από τις 10.00πμ
    Καθημερινές : Από τις 16.30μμ

 

ΈΚΘΕΣΗ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ

13 έως 21 Οκτωβρίου 2018
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ (Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού)

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ:

ΣΑΒΒΑΤΟ-ΚΥΡΙΑΚΗ: 10:30 – 21:00
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ: 17:00 – 21:00

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΕΔΩ

Οδηγίες Πρόσβασης

Μοιραστείτε το: 

Δημοφιλή Άρθρα