GLAM WEDDING EVENT!

Glam in the City event γάμου

GLAM WEDDING EVENT!

Έχουμε την χαρά και την τιμή να σας προσκαλέσουμε σε ένα glamorous event που διοργανώνει το the Glam in the City, εταιρία με πολυετή πείρα και παρουσία στον χώρο των κοινωνικών και εταιρικών εκδηλώσεων με  τίτλο “Glam and Wedding” στο κτήμα "The Glam" Exclusively by κτήμα Σβορώνου (Γαλάζια Ακτή, Λαγονήσι)  Τετάρτη 26/9/2018  στις 19.00.

Παρουσιάστρια της βραδιάς θα είναι η Βίκυ Μπουζούνη, πρέσβειρα των Ελλήνων σχεδιαστών στο εξωτερικό και τηλεοπτική περσόνα με την δημοφιλή της εκπομπή STYLE-RULES στον τηλεοπτικό σταθμό Εpsilon Tv, η οποία θα ανοίξει την επίδειξη μόδας του γνωστού οίκου Kathy Heyndels. Την επίδειξη θα πλαισιώσουν τα χειροποίτα sur mesure κοστούμια by Giannetos.

ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΔΩΡΑ ΓΑΜΟΥ

Στην εκδήλωση θα δείτε μεγάλους χορηγούς από το χώρο του γάμου, της μόδας και της ομορφιάς σε fashion Shows. Οι Χορηγοί μας προσφέρουν δώρα γάμου για όλα τα μελλόνυμφα ζευγάρια τα οποία θα πάρουν μέρος στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια της βραδιάς τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό στο «Το Χαμόγελο του Παιδιού»


Κερδίστε μοναδικά δώρα γάμου στηρίζοντας το χαμόγελο του Παιδιού

Όλα τα ζευγάρια θα έχουν την δυνατότητα να μπουν σε κλήρωση για να κερδίσουν μοναδικά δώρα γάμου από τους συμμετέχοντες του χώρου μέσα από μία λαχειοφόρο αγορά τα έσοδα από την οποία θα διατεθούν στο Χαμόγελο του Παιδιού.


 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ (με ονομαστική λίστα κατόπιν επικοινωνίας σας με την διοργανώτρια αρχή. Δείτε παρακάτω πως μπορείτε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας)

Ημερομηνία: ΤΕΤΑΡΤΗ 26/9/2018

Ώρα: 19:00

Τοποθεσία: Κτήμα "The Glam Λαγονήσι" (Γαλάζια Ακτή, Λαγονήσι)

Για την δωρεάν είσοδό σας μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 6980130942 (Άντζελα Λαδά) ή στο email (theglaminthecity@gmail.com) αναφέροντάς μας τα ονόματα, την ημερομηνία του γάμου σας και ένα κινητό τηλ και στην είσοδο θα αναφέρετε το όνομά σας που θα υπάρχει στην λίστα μας.

ΧΟΡΗΓΟΙ:
 

HAUTE COUTURE DRESSES AND WEDDING GOWNS: KATHY HEYNDELS
HANDMADE SUITS:

GIANNETOS
LUXURY CAR RENTAL SERVICES:

FERRARI DRIVE
JEWELLERY:

FOLLI FOLLIE
COSMETICS:

SHISEIDO
BEAUTY PRODUCTS:

BIOTEN BY SARANTIS
HAIR STYLING AND MAKEUP ARTIST:

PRESTIGE BY TELIS KIKERIS
BEAUTY SPA SALON: SKIN MATTERS
WELCOME COCKTAIL HOSTING BY

SUNNY DAY CATERING
ΚΟΥΦΕΤΑ:

RELCON
SOUND AND LIGHT HOSTING:

SOUND EVENT PRODUCTION
SPECIAL EFFECTS:

AVGERINOS
ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ:

TK FILMAKERS

ΕΝΤΥΠΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ – ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΩΝ:

ΕΝ – ΤΥΠΩ ΕΡΓΑ
PARKING SERVICES:

PARK MY CAR

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΟΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

epsilon stylerules

etoimazogamo

 

Μοιραστείτε το: 

Δημοφιλή Άρθρα