Γιατί να επιλέξω Bar Catering για το γάμο μου;

Bar Catering για τη δεξίωση γάμου

Γιατί να επιλέξω Bar Catering για το γάμο μου;

Ο γάμος φυσικά αποτελεί για τον καθένα από εμάς ένα μοναδικό και ευχάριστο γεγονός όμως κρύβει και πάρα πολύ άγχος κυρίως για τις ετοιμασίες και την καλή ροή της εκδήλωσης.
Ένα από τα σημαντικότερα στάδια της τελετής  είναι αναμφίβολα το πάρτι και η κατανάλωση αλκοόλ που δεν λείπει από κανένα γάμο.
Υπάρχουν διάφορες τάσεις ως προς το bar tendering του event όπως να το αναλάβει κάποιος οικογενειακός φίλος, ίσως κάποιος συγγενής ή ακόμα και οποιοσδήποτε υπάλληλος χωρίς ιδιαίτερη εμπειρία. Όμως στατιστικά κατά πάσα πιθανότητα η αποστολή δεν θα έρθει εις πέρας και τα αποτελέσματα δεν θα είναι τα αναμενόμενα.

Γιατι να επιλέξετε Bar Catering για το γάμο σας

Από την άλλη μεριά όμως, η πρόσληψη ενός bar catering δηλαδή μια έμπειρη, εξειδικευμένη επαγγελματική ομάδα μπορεί να κάνει την διαφορά στο γαμήλιο πάρτι σας.

Γιατι να επιλέξετε Bar Catering για το γάμο σας

Παρακάτω αναφέρονται μερικά μόνο πλεονεκτήματα των bar catering.
1) Υψηλό επίπεδο ειδίκευσης και ικανοτήτων.
Οι επαγγελματίες barmen των bar catering εκπαιδεύονται πάνω στην παρασκευή coctail, έχουν δηλαδή γνώσεις και πραγματοποιούν την απαραίτητη προετοιμασία, επιλέγουν τα καλύτερα υλικά ακόμα και σε συνδυασμό με το φαγητό της δεξίωσης για να φροντίσουν με τον καλύτερο τρόπο τους καλεσμένους σας.
2) Δημιουργία χαρούμενης διάθεσης.
Αν θέλετε οι φίλοι και οι συγγενείς σας να νιώσουν εντυπωσιασμένοι και με ανεβασμένη διάθεση δεν έχετε παρά να προσλάβετε ένα bar catering για τον γάμο σας. Οι έμπειροι barmen σε μοναδικά signature coctails  (εξωτικά, θεματικά κτλ) σε συνδυασμό με την άψογη εξυπηρέτηση έχουν τον τρόπο να ψυχαγωγήσουν και να δημιουργήσουν τις κατάλληλες προϋποθέσεις και συνθήκες για να εκτοξεύσουν τον πήχη της διασκέδασης.
3) Μείωση κόστους.
Το μειωμένο κόστος με την ανάθεση του bar σε ένα bar catering είναι γεγονός. Με βάση την γαλούχηση και εκπαίδευση των bar manager των bar catering έχουν την ικανότητα να πραγματοποιήσουν τον καλύτερο προϋπολογισμό για την κατανάλωση του αλκοόλ της εκδήλωσής σας. Έτσι σε συνδυασμό με τα απαραίτητα εργαλεία τις γνώσεις και τα ειδικευμένα υλικά που χρησιμοποιούν οι bar tenders σίγουρα θα υπολογίσουν καλύτερα το κόστος του event σας χωρίς να σας επιβαρύνουν με άγχος και χωρίς να σας μείνουν υλικά και αναλώσιμα που θα περίσσευαν σε περίπτωση που θα το κανονίζατε μονοί σας.
4) Χωρίς δυσαρέσκειες.
Τα έμπειρα team των bar catering γνωρίζουν επίσης πως θα μοιράσουν τον περιορισμένο χρόνο ώστε να εξυπηρετηθούν όλοι οι καλεσμένοι στην ώρα τους, επιπρόσθετα σε συνεργασία με το ζευγάρι μπορούν να πλησιάσουν κατά πολύ όλες τις γευστικές ανησυχίες των συγγενών και φίλων σας με αποτέλεσμα να μην δυσαρεστηθεί κανείς.
5) Meeting point.
Τέλος ένα ευφάνταστο η θεματικό bar θα αποτελέσει ασυζητητί σημείο αναφοράς και συνάντησης για τούς καλεσμένους σας, δίνει οπτική ευχαρίστηση στους συγγενείς και φίλους σας και λειτουργεί σαν χώρος αλληλεπίδρασης και ευχάριστης δια δραστικότητας μεταξύ τους.

 

 

 

 

 

Μοιραστείτε το: 

Δημοφιλή Άρθρα