Υπηρεσίες Προβολής

Γιατί να διαφημιστείτε σε μας

Η προβολή στο etoimazogamo.gr προσφέρει όλα τα πλεονεκτήματα μίας σύγχρονης διαφημιστικής καμπάνιας και περιλαμβάνει από banners μέχρι πιο σύνθετες διαφημίσεις που περιέχουν αλληλεπίδραση και οπτικοακουστικό υλικό. Σας προσφέρουμε τεχνικές και δημιουργικές υπηρεσίες με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα της κάθε διαφημιστικής καμπάνιας. Στόχος μας είναι η διαφήμιση να γίνεται με σεβασμό στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε διαφημιζόμενου αλλά και την καλύτερη δυνατή εμπειρία του επισκέπτη στο site μας. Για περισσότερες πληροφορίες ή σε περίπτωση που επιθυμείτε να διαφημιστείτε σε μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο στο e-mail info[at]etoimazogamo.gr ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

διαφήμιση κτήμα γάμου

 
Στοχευμένο Κοινό

Βασικός στόχος μας είναι η εξυπηρέτηση του ζευγαριού που ετοιμάζει το γάμο του και δεν ξέρει πώς να τον οργανώσει, από που να αρχίσει, τι να κοιτάξει... Όλα αυτά τα ζευγάρια ψάχνουν το χώρο που θα φιλοξενήσει μια από τις σημαντικότερες μέρες της ζωής τους. Ψάχνουν πιθανότατα τον δικό σας χώρο. Μας εμπιστεύονται γιατί φροντίζουμε η έρευνα τους να γίνει γρήγορα, εύκολα και αποτελεσματικά, προβάλλοντας τις καλύτερες επιλογές ανάλογα με τις επιθυμίες τους τις οποίες μπορούν να αναζητούν χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε συσκευή τους (υπολογιστή, tablet, κινητό) καθώς το etoimazogamo.gr είναι πλήρως προσαρμόσιμο σε όλα τα μεγέθη συσκευών!. Είναι τα ζευγάρια που θέλετε να εξασφαλίσετε ότι ξέρουν πού είστε και τι προσφέρετε. Ειναι το κοινό σας!

 
Αποτελεσματική Διαφήμιση

Η προβολή σας στο site μας μπορεί να γίνει με ποικίλους τρόπους.

  • Banners σε συγκεκριμένες θέσεις στις σελίδες μας
  • Τοποθέτηση στο χάρτη με περίληψη ή εκτενή περιγραφή του χώρου σας και των υπηρεσιών σας
  • Προβολή στην αρχική μας σελίδα
  • Προβολή στα social media μέσω των προφίλ μας
  • Google ads
 
Ευελιξία & Δημιουργικότητα!

Πέρα από τους κλασσικούς τρόπους διαφήμισης μπορούμε να φτιάξουμε ένα ειδικό πακέτο για εσάς που θα περιλαμβάνει

  • ρεπορτάζ,
  • βίντεο,
  • εντυπώσεις ζευγαριών που έχουν ήδη πραγματοποιήσει το γάμο ή τη διεξίωσή τους στο χώρο σας και
  • πολλά άλλα που θα κάνουν την προβολή σας πιο άμεση.

Στόχος είναι το ζευγάρι να νοιώσει ότι έχει ήδη επισκεφτεί το χώρο σας κατά τη διάρκεια μιας δεξίωσης, έχει μιλήσει μαζί σας και το μόνο που μένει είναι οι λεπτομέρειες...

 
Μηνιαία ανάλυση της διαφημιστικής προβολής σας

Ίσως η πιο σημαντική από τις υπηρεσίες μας. Θέλουμε να εξυπηρετήσουμε τους μελλόνυμφους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αλλά αυτό δεν μπορεί να γίνει παρα μόνο με την καλύτερη προβολή των δικών σας χώρων. Μηνιαίως σας στέλνουμε αναφορά επιτυχίας της διαφημιστικής καμπάνιας που έχετε επιλέξει και σας προτείνουμε τρόπους για να βελτιώσετε την προβολή σας με το καλύτερο δυνατό budget.