Κ8 Point

Κ8 Point Αίθουσα Δεξιώσεων Κέντρο Αθήνας

Ένας προορισμός στον οποίο οι Αθηναίοι μπορούν να δραπετεύουν ανά πάσα στιγμή, το Κ8 Point παραμένει σημείο συνάντησης, χαλάρωσης και διασκέδασης, εφτά μέρες την εβδομάδα, συντονίζοντας τους ρυθμούς του, στους παλμούς μιας πόλης γεμάτης ενέργεια καθώς και στις επιθυμίες του κάθε Αθηναίου και όχι μόνο.

To K8 Point, ο πιο πρωτοποριακός χώρος ψυχαγωγίας της Αθήνας, πληροί όλες τις προδιαγραφές για την οργάνωση κάθε εκδήλωσης, είτε κοινωνικής (γάμος, βάφτιση) είτε εταιρικού χαρακτήρα. Η επίπλωση του χώρου διαμορφώνεται ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε εκδήλωσης, ενώ υπάρχει η δυνατότητα παροχής υπηρεσιών catering γάμου από την ομάδα του K8. Ταυτόχρονα, αποτελεί τον απόλυτο, πρωτοποριακό, σύγχρονο και φρέσκο χώρο, ένα urban bar-restaurant που μπορεί να φροντίσει με το καλύτερο δυνατό τρόπο για την ψυχαγωγία και τη διασκέδαση των φίλων και καλεσμένων σας.

Με πρόσβαση από την Ερμού και την Άστιγγος, ο νέος πολυχώρος εκδηλώσεων στεγάζεται σε ένα συγκρότημα 3.500 τετραγωνικών μέτρων με την ονομασία "Πύλη Ερμού". Η αίθουσα δεξιώσεων του Κ8 Point βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας και συνδυάζει τη γαστρονομία με τα εκλεπτυσμένα και ευφάνταστα κοκτέιλ, τη μουσική με την τέχνη.

Στο ρομαντικό σκηνικό Παλιάς Αθήνας του αίθριου του K8 Point θα απολαύσετε το νέο μας μενού που νέοι άνθρωποι, παραμένοντας στην λογική των άριστων πρώτων υλών, δημιούργησαν για εσάς υπέροχα πιάτα που θα γαργαλίσουν υπέροχα τους ουρανίσκους σας. Ο Chef μας και ο Bar leader μας, πάντρεψαν όμορφα τις γεύσεις σε ένα food cocktail pairing ώστε να πρωτοτυπήσουν σε απίστευτους συνδυασμούς.

Μέχρι σήμερα έχει φιλοξενήσει με επιτυχία ένα μεγάλο αριθμό εκδηλώσεων πολυεθνικών και εγχώριων εταιρειών για προϊοντικές παρουσιάσεις, γαμήλια πάρτυ, εταιρικά γεύματα, θεματικές χορευτικές εκδηλώσεις, συνεντεύξεις τύπου και γιορτές.

Για περισσότερες πληροφορίες, η ομάδα του Κ8 Point βρίσκεται στη διάθεσή σας.

Χαρακτηριστικά

300 - 500 Άτομα

Tags

Ζητήστε προσφορά από "Κ8 Point"

Χρησιμοποιείστε την παρακάτω φόρμα για να επικοινωνήσετε απευθείας με τον χώρο για τιμές και προσφορές για το γάμο σας:

2 + 0 =

Δημοφιλή Άρθρα