«Το ρούχο είναι φέρσιμο. Είναι η ίδια μας η διάθεση. Αυτός που σχεδιάζει, πρέπει και να μετατρέπει σε μόδα την ψυχολογία του κοινού στο οποίο απευθύνεται με τα σχέδιά του», μας αποκαλύπτει η σχεδιάστρια Anastasia Avioti, που διατηρεί ατελιέ Υψηλής Ραπτικής από το 2004 πρώτα στο Κολωνάκι και κατόπιν στο Σύνταγμα.

Με αγάπη για την υψηλή αισθητική αλλά και τις εναλλακτικές γραμμές και φόρμες, με μοναδικό ταλέντο στο συνδυασμό υφασμάτων πολυτελείας αλλά και στο χειρισμό της τέχνης του moulage, προτιμά να μεταφράζει τη μόδα με όρους τέχνης και απογειώνει την μοναδική στιγμή της γυναίκας την ώρα του γάμου.

Το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα του ατελιέ είναι, ότι το σχέδιο του κάθε νυφικού, αποκλειστικό για κάθε γυναίκα, είναι μοναδικό και δεν επαναλαμβάνεται. Το σχεδιάζει η ίδια η σχεδιάστρια Anastasia Avioti παρουσία της νύφης λαμβάνοντας υπόψη τη φυσιογνωμία, την ιδιοσυγκρασία, το σωματότυπο, τη μορφή και το style αλλά και τις επιθυμίες της.

Η αξιοπιστία είναι μια έννοια που κατάφερε το ατελιέ να αποχτήσει μέσα από την συστηματική παροχή υπηρεσιών στο χώρο του prêt a porter de luxe και του νυφικού, μιας ειδικά καταρτισμένης ομάδας ανθρώπων.

Μοναδικά υφάσματα υψηλής ποιότητας, περίτεχνα κεντήματα, ιδιόμορφα καινοτόμα κοψίματα, γραμμές και όγκοι, άψογες εφαρμογές, χειροποίητη αρχοντιά αλλά και καινοτόμος σχεδιασμός, υπόσχονται ότι η Anastasia Avioti και η ομάδα της θα μας απασχολούν για πολύ στον τομέα του νυφικού και του ρούχου πολυτελείας, σεβόμενοι την έννοια «γυναίκα».

Μοναδική Προσφορά:50% σε νυφικά προηγούμενης σεζόν

Το atelier AVIOTI προσφέρει ...περισσότερα

Βίντεο

Tags

Ζητήστε προσφορά από "Avioti"

Χρησιμοποιείστε την παρακάτω φόρμα για να επικοινωνήσετε απευθείας με τον χώρο για τιμές και προσφορές για το γάμο σας:

1 + 2 =

Δημοφιλή Άρθρα