Καλοκαίρι 2022: Προτάσεις και ιδέες για να ντυθείτε κομψά ως καλεσμένος σε γάμο

Καλοκαίρι 2022: Προτάσεις και ιδέες για να ντυθείτε κομψά ως καλεσμένος σε γάμο

Καλοκαίρι 2022: Προτάσεις και ιδέες για να ντυθείτε κομψά ως καλεσμένος σε γάμο

 

Δείτε τις νέες τάσεις σε γαμπριάτικα κοστούμια για το 2023

 

Με δεδομένο ότι το 2020 και το 2021 έγιναν λιγότεροι γάμοι συγκριτικά με άλλες χρονιές λόγω της πανδημίας, το 2022 αναμένεται να είναι η χρονιά των γάμων. Αν, λοιπόν, σας έχουν ήδη καλέσει σε κάποιο γάμο για το καλοκαίρι ή συμμετέχετε στις ετοιμασίες του γάμου κάποιου κοντινού σας προσώπου, σίγουρα θα αναρωτιέστε τι να φορέσετε.

Ας δούμε παρακάτω τις πιο στιλάτες επιλογές για ανδρικό ντύσιμο σε καλοκαιρινό γάμο, καθώς και τις τάσεις της μόδας που θα μας απασχολήσουν το καλοκαίρι του 2022.
 

Κοστούμι

Τα καλοκαιρινά casual κοστούμια είναι η πιο συνηθισμένη -αλλά ποτέ ξεπερασμένη- επιλογή ντυσίματος για γάμο, είτε είστε απλώς καλεσμένος είτε κοντινός φίλος ή συγγενής. Το καλοκαίρι επιβάλλει ανοιχτά χρώματα και πιο ανεπίσημες στιλιστικές επιλογές, οπότε καλό είναι να αποφύγετε το μαύρο και το blue black και να κινηθείτε σε διάφορα άλλα χρώματα.

Το μπλε ραφ που φτάνει χρωματικά ως το γκρι είναι η απόλυτη τάση για φέτος και όχι άδικα, αφού ταιριάζει σε όλους τους άντρες ανεξαρτήτως χρώματος δέρματος. Μάλιστα, αναδεικνύεται εξαιρετικά και με μαυρισμένη επιδερμίδα.


Άλλες ταιριαστές χρωματικές επιλογές είναι το μπλε ρουά, το blue navy και βεβαίως το διαχρονικό μπεζ της άμμου που δεν πρόκειται να φύγει ποτέ από τη μόδα.

 

Ως προς τη γραμμή του κοστουμιού, η στενή γραμμή (slim fit) έχει την τιμητική της εδώ και χρόνια και θα αποτελεί την πιο δημοφιλή επιλογή και φέτος.


Σακάκι και υφασμάτινο παντελόνι

Το smart casual στυλ που έχει κυριαρχήσει το τελευταίο διάστημα γίνεται ακόμα πιο χαλαρό το καλοκαίρι. Πάντα με δεδομένο ότι το dress code του γάμου δεν είναι formal, μπορείτε να ντυθείτε με πιο μοντέρνο και δημιουργικό τρόπο.

Το υφασμάτινο παντελόνι είναι η ιδανική λύση και εδώ υπάρχει μεγάλη γκάμα στο βαθμό επισημότητας. Μια επιλογή που αναβιώνει και είναι πιο μοντέρνα από ποτέ είναι το παντελόνι με πιέτα, αγκράφες στο ζωνάρι και γύρισμα ρεβέρ στον ποδόγυρο, ενώ για πιο casual look μπορείτε να φορέσετε chino ή παντελόνι χωρίς πιέτα.


Ως προς το χρώμα, το μπλε, το ραφ, το μπεζ και το γκρι είναι οι πιο κλασικές επιλογές, αλλά τίποτα δεν σας εμποδίζει με πρωτοτυπήσετε και με πιο ιδιαίτερες αποχρώσεις, όπως το μπορντό. Αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι να προσέξετε τον χρωματικό συνδυασμό με το σακάκι. Γενικά, καλό είναι το σακάκι να είναι σε πιο ανοιχτή ή πιο σκούρα απόχρωση από το παντελόνι, ώστε να κάνει αντίθεση.

 

Μοντέρνοι αλλά πάντα διαχρονικοί συνδυασμοί είναι:

● μπεζ παντελόνι – γκρι καρό σακάκι
● καφέ παντελόνι – μπεζ καρό σακάκι
● γκρι παντελόνι – μπλε καρό σακάκι

 

Πουκάμισο

Το καλοκαίρι επιτάσσει χρώμα, οπότε μη φοβηθείτε να ξεφύγετε από το κλασικό λευκό πουκάμισο και να δημιουργήσετε αντιθέσεις που θα εντυπωσιάσουν.
Αν το κοστούμι ή το σακάκι που θα επιλέξετε είναι μονόχρωμα, τότε μπορείτε να επιλεξετε μια stylish μαρινιέρα (all time classic ριγέ), ελαφρώς πουά ή με φλοράλ μοτίβα πουκάμισα. Στις μονόχρωμες επιλογές, προτείνουμε το γαλάζιο πουκάμισο ή και παστέλ αποχρώσεις σε ροζ, σομόν που ταιριάζουν σε όλους.


Παπούτσια

Τα μοκασίνια - loafers και τα Oxfords είναι η κατάλληλη επιλογή, για να συνδυαστούν με υφασμάτινο παντελόνι, ενώ τα επίσημα δετά παπούτσια ταιριάζουν με κοστούμι.
Τα δύο χρώματα που θα φορεθούν πολύ φέτος το καλοκαίρι είναι το μπλε, το ταμπά και το καστανό τα οποία έχουν το σημαντικό πλεονέκτημα ότι ταιριάζουν και για εμφανίσεις την άνοιξη ή το φθινόπωρο.

 

Στα Prince Stores θα βρείτε μια μεγάλη συλλογή σε όλα όσα θα χρειαστείτε για το ντύσιμό σας φέτος το καλοκαίρι αλλά και τη νέα collection γαμπριάτικα κοστούμια 2022, σε εξαιρετικά προσιτές τιμές.

 

Μοιραστείτε το: 

Δημοφιλή Άρθρα