Οι πιο hot τάσεις σε γαμπριάτικα κοστούμια για το 2023!

Οι πιο hot τάσεις σε γαμπριάτικα κοστούμια για το 2023!

Οι πιο hot τάσεις σε γαμπριάτικα κοστούμια για το 2023!

Το 2023 είναι ήδη και θα γίνει ακόμα περισσότερο την άνοιξη και το καλοκαίρι η χρονιά των γάμων. Όμως, δεν είναι μόνο ότι θα γίνουν πολλοί γάμοι. Είναι ότι φέτος οι γάμοι, τώρα που πλέον έχουμε ξεμπερδέψει με την πανδημία, είναι πιο ξεχωριστοί, πιο χαρούμενοι, πιο ανέμελοι…

Και αυτό, βεβαίως, έχει επίδραση και στο συνολικό στυλ του γάμου που γίνεται πιο ιδιαίτερο και ξεφεύγει από τα καθιερωμένα. Αν, λοιπόν, ετοιμάζεσαι να ντυθείς γαμπρός, καλό είναι να γνωρίζεις τις τάσεις στα γαμπριάτικα κοστούμια για το 2023, για να πρωτοτυπήσεις και να τραβήξεις τα βλέμματα πάνω σου.

Και επειδή τα trends στη μόδα διαμορφώνονται σχεδόν αποκλειστικά στην Ιταλία, δεν υπάρχουν καλύτεροι να μας τα εξηγήσουν από τους ειδικούς στα ιταλικά κοστούμια από τα Prince Stores. Οι τάσεις, σύμφωνα με τις πληροφορίες που μας έδωσαν, που θα κυριαρχήσουν για φέτος είναι οι εξής πέντε.

 

Κοστούμια σε μοντέρνα χρώματα
Καλό το μπλε και το γκρι, όμως οι σχεδιαστές πλέον επιζητούν το κάτι διαφορετικό και το έχουν βρει στα απροσδόκητα χρώματα. Ποια χρώματα είναι αυτά;

Οι δύο πιο hot αποχρώσεις είναι το πράσινο και το μπορντό. Το πράσινο θα τραβήξει την προσοχή το καλοκαίρι είτε σε πετρολ χρώμα που ξεχωρίζει για τη ζεστασιά του, είτε στην απόχρωση της μέντας που είναι ιδανική για πιο casual γάμους.

 

Από την άλλη, το μπορντό κοστούμι είναι πιο επίσημο, ειδικά αν συνδυάζεται με μαύρες λεπτομέρειες, και ταιριάζει τόσο σε χειμερινούς όσο και σε καλοκαιρινούς γάμους.

 

Σχέδια και εκκεντρικότητα

Ποιος είπε ότι στο γάμο θα πρέπει το κοστούμι του γαμπρού να αποπνέει μόνο σοβαρότητα και ατσαλάκωτη αυστηρότητα; Οι Ιταλοί έχουν άλλη γνώμη και όχι άδικα!

Αν σου αρέσει να ξεχωρίζεις με το ντύσιμό σου, τότε μπορείς να ακολουθήσεις αυτή τη λογική και αυτή την τόσο σημαντική μέρα. Πώς θα το κάνεις αυτό; Ξεφεύγοντας από τα απλά slim fit κοστούμια.

Κοστούμι με Gurkha παντελόνι ιταλικής φιλοσοφίας είναι ό,τι πιο στιλάτο παίζει αυτή τη στιγμή στη γαμπριάτικη ένδυση.

 

Πάντως, αν αναζητάς κάτι πιο ήσυχο, μπορείς να ακολουθήσεις αυτή την τάση με ριγέ κοστούμι που συνδυάζει το μοντέρνο με το κλασικό.

 

Σταυρωτό γιλέκο

Η επισημότητα δεν λείπει από τις φετινές τάσεις στα κοστούμια, όμως πια την αναζητάμε με πιο ιδιαίτερες πινελιές. Το σταυρωτό γιλέκο είναι το τέλειο παράδειγμα.

Τα κουμπιά αποτελούν τους πρωταγωνιστές σε αυτό το σχέδιο τόσο με τις δύο σειρές τους όσο και με το χρώμα τους που κάνει αντίθεση σε σχέση με το ύφασμα του σακακιού. Επιπλέον, ο τρόπος κουμπώματός του οδηγεί σε αψεγάδιαστο στυλ.

Πρόκειται, οπωσδήποτε, για μια τάση φτιαγμένη για τους άντρες που αποζητούν μια πιο αυστηρή εμφάνιση και δεν τους αρέσει το πιο χαλαρό στυλ του ανοιχτού σακακιού.

 

Διχρωμία στο σακάκι και το γιλέκο

Το συνηθισμένο είναι το γιλέκο να έχει το ίδιο χρώμα με το σακάκι. Αν θέλεις να ξεφύγεις από την πεπατημένη, όμως, τότε η ιδέα του διαφορετικού χρώματος σε αυτά τα δύο θα σε συναρπάσει.

Για παράδειγμα, ένα μπλε ρουά κοστούμι με μπεζ γιλέκο δείχνει αναμφίβολα ότι οι διαφορετικοί χρωματικοί τόνοι όχι μόνο δεν είναι παράταιροι, αλλά προσδίδουν έναν μοντέρνο αέρα. Είναι το απόλυτο trend για boho καλοκαιρινούς γάμους!

 

Το κλασικό μαύρο κοστούμι
Ναι, καλά διάβασες! Μπορεί τόση ώρα να αναφέρουμε την αξία του μοντέρνου και του εκκεντρικού, όμως δίπλα σε αυτά η τάση του παλιού καλού κλασικού δεν μπορεί να λείπει.
Και όταν λέμε κλασικό, εννοούμε το απόλυτο επίσημο ένδυμα, το μαύρο γαμπριάτικο κοστούμι με παπιγιόν.
Απευθύνεται σε άντρες που λατρεύουν την επίσημη ένδυση και φορούν συχνά κοστούμια, οπότε ο μόνος τρόπος να ξεχωρίσουν στο γάμο τους είναι με ένα κοστούμι που έχει σχεδιαστεί εξαρχής για αυτή την περίσταση.

Στο website ή σε ένα από τα καταστήματα των Prince stores θα βρεις δεκάδες σχέδια και χρώματα σε γαμπριάτικα κοστούμια, για να έχεις την πιο στιλάτη εμφάνιση στο γάμο σου το 2023. Όποια από τις παραπάνω τάσεις και αν σου τράβηξε το ενδιαφέρον, θα βρεις το αντίστοιχο κοστούμι σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές.

Μοιραστείτε το: 

Δημοφιλή Άρθρα