Photobooth ή Mirrorbooth; Τι να επιλέξετε για έναν επιτυχημένο γάμο.

Photobooth ή Mirrorbooth; Τι να επιλέξετε για έναν επιτυχημένο γάμο

Photobooth ή Mirrorbooth; Τι να επιλέξετε για έναν επιτυχημένο γάμο.

Δύο μεγάλες αλήθειες ισχύουν για κάθε γάμο. Ότι το ζευγάρι θέλει να προσφέρει το καλύτερο στους καλεσμένους του, ώστε να διασκεδάσουν με την ψυχή τους. Και ότι αυτή η διασκέδαση δεν είναι πάντα τόσο δεδομένη. Και αυτό επειδή οι καλεσμένοι σε έναν γάμο αποτελούνται από ένα ετερόκλητο πλήθος με ξεχωριστές επιθυμίες, οπότε απαιτείται αρκετή προσπάθεια, για να βρουν όλοι το κέφι που θα κάνει αξέχαστη τη μέρα.

Τα καλά νέα είναι ότι με τις κατάλληλες προσθήκες μπορείτε να απογειώσετε τη διάθεση και όλοι να περάσουν τέλεια! Εκτός από έναν έμπειρο DJ για τη μουσική επένδυση της βραδιάς, θα χρειαστείτε και το κάτι παραπάνω που θα τραβήξει την προσοχή των καλεσμένων.
Το PhotoBooth και το Mirror Booth είναι δύο επιλογές που κάνουν ακριβώς αυτό. Ενθουσιάζουν όλες τις ηλικίες με την πρωτοτυπία τους και δημιουργούν ευχάριστες αναμνήσεις που θα θυμούνται όλοι με νοσταλγία. Ποιο να διαλέξετε, όμως, από τα δύο;
Ας δούμε παρακάτω ποια είναι τα πλεονεκτήματα του καθενός και τι θα ταιριάξει στον δικό σας γάμο.

Photobooth

Το PhotoBooth λειτουργεί με μια κάμερα, η οποία βγάζει φωτογραφίες τους καλεσμένους που ποζάρουν στον φακό κρατώντας διάφορα αξεσουάρ. Οι φωτογραφίες εκτυπώνονται επιτόπου και έτσι ο κάθε καλεσμένος έχει αμέσως ένα ενθύμιο από τον γάμο, χωρίς να χρειάζεται να περιμένει πότε θα του στείλετε τις επίσημες φωτογραφίες.
Σημαντικό ρόλο στην επιτυχία του εγχειρήματος παίζει η επιλογή των κατάλληλων αξεσουάρ που θα δημιουργήσουν μια αστεία ατμόσφαιρα για χαλαρές και πρωτότυπες φωτογραφίες. Τα πιο συνηθισμένα PhotoBooth props είναι τα μεγάλα γυαλιά, μουστάκια και χείλη αλλά και πινακίδες με διάφορες φράσεις. Ανάλογα με το θέμα του γάμου μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία photobooth props που θα ταιριάξουν σε αυτόν.

Mirror booth

Το Mirror Booth βασίζεται στην ίδια λογική της διασκέδασης των καλεσμένων και της λήψης φωτογραφιών που ο καθένας μετά μπορεί να πάρει σπίτι του και να μοιραστεί στα social media. Η βασική του διαφορά με το PhotoBooth είναι ότι έχει επιπλέον και έναν ολόσωμο καθρέφτη, όπου οι καλεσμένοι σας μπορούν να πάρουν διάφορες πόζες, οι οποίες πλαισιώνονται από ένα μοναδικό και πολυτελές πλαίσιο.

Έτσι, οι επιλογές είναι περισσότερες, το αποτέλεσμα πιο πλούσιο, ενώ μπορούν να φωτογραφηθούν πολλά περισσότερα άτομα ταυτόχρονα για ατελείωτο κέφι.
Τι να επιλέξω για τον γάμο μου;

Το τι θα επιλέξετε για τον δικό σας γάμο έχει να κάνει όχι μόνο με το budget σας, αλλά και με το στυλ των καλεσμένων σας.

Το PhotoBooth:
• είναι πιο οικονομικό στην ενοικίασή του.
• μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε σημείο στον χώρο της δεξίωσης.
• εξυπηρετεί ομάδες 5-6 ατόμων.
• ταιριάζει ακόμα και σε πιο ντροπαλά άτομα που θέλουν να φωτογραφηθούν κυρίως στο πρόσωπο.

Το Mirror Booth:
• είναι πιο ακριβό στην ενοικίασή του γιατί έχει περισσότερο και πιο πολυτελή εξοπλισμό.
• μπορεί να φωτογραφίσει και μεγάλες ομάδες, άνω των 6 ατόμων για μεγαλύτερη διασκέδαση.
• είναι ιδανικό για αστείες και ξεχωριστές πόζες, αφού οι φωτογραφίες είναι ολόσωμες.
 

Για περισσότερες πληροφορίες και συμβολές για να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει, ενημερωθείτε από τους ειδικούς: TheBooth.gr

Μοιραστείτε το: 

Δημοφιλή Άρθρα