Κτήμα Marie's House

Σε μια καταπράσινη έκταση 5.000 τ.μ, το Marie’s House φιλοξενεί στους εξωτερικούς χώρους του δεξιώσεις γάμου, βάπτισης καθώς και οποιασδήποτε μορφής special events.

Σε απόσταση μόλις 10 λεπτών από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Αθήνας και 20 λεπτών από την κέντρο της πόλης, η αγάπη και το μεράκι μας έχει δημιουργήσει ένα χώρο παραμυθένιο, που μπορεί να ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη. Τα γήινα χρώματα της πέτρας και η πολυτελής νεοκλασική κατοικία που σας υποδέχεται στο βάθος συνθέτουν μια lounge και φιλόξενη ατμόσφαιρα για εσάς και τους καλεσμένους σας. Τριακόσια πανύψηλα δέντρα δημιουργούν ένα φυσικό τείχος, τη στιγμή που αμέτρητα λουλούδια σε υπέροχους χρωματισμούς συνθέτουν μια εκπληκτική σκηνογραφία για τους πρωταγωνιστές της βραδιάς, δηλαδή εσάς. Αυτό που μαγνητίζει το βλέμμα, είναι μια υδάτινη όαση με γαλανά νερά και ένα εντυπωσιακό συντριβάνι , ενώ το παραμυθένιο σκηνικό συμπληρώνει μια τεχνητή νησίδα από μάρμαρο και βότσαλα με αρχοντικούς φοίνικες.

Η βίλα στο κέντρο του κτήματος διαθέτει ειδικά διαμορφωμένο χώρο για την προετοιμασία των νεόνυμφων κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. Ο εξωτερικός χώρος δεξιώσεων του Marie’s House λειτουργεί κατ’ αποκλειστικότητα καλοκαιρινούς μήνες και μπορεί να φιλοξενήσει με άνεση 600 άτομα σε ροτόντες. Κατόπιν επιθυμίας, διατίθεται στεγασμένος χώρος με πίστα και ανοιγοκλειόμενη οροφή χωρητικότητας 200 ατόμων εντός του κτήματος. 

Στον εξωτερικό χώρο του κτήματος υπάρχει κιόσκι και BBQ.  

Το κτήμα γάμου μας διαθέτει πλήρη και ασφαλή προσβασιμότητα για ΑμεΑ και parking.

Χαρακτηριστικά

> 500 Άτομα
Πισίνα
έως 600 άτομα

Highlights


Λεπτομέρειες Εσωτερικού Χώρου : 
έως 200 άτομα σε στεγασμένο χώρο με ανοιγοκλειόμενη οροφή

Βίντεο

Tags

Ζητήστε προσφορά από "Κτήμα Marie's House"

Χρησιμοποιείστε την παρακάτω φόρμα για να επικοινωνήσετε απευθείας με τον χώρο για τιμές και προσφορές για το γάμο σας:

12 + 4 =

Δημοφιλή Άρθρα