Πολυχώρος Ονείρων

Στον "ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΟΝΕΙΡΩΝ" θα συναντήσετε όλα τα απαραίτητα στοιχεία που θα κάνουν τον γάμο σας μοναδικό και όχι μια απλή επανάληψη κάποιας εκδήλωσης που είχατε παρευρεθεί.
Το συγκρότημα αποτελείται από 2 κτίρια επιφάνειας 1300 τ.μ. με τους αντίστοιχους εξωτερικούς χώρους , το "Different" και το "Prive Loft". Οι εντυπωσιακοί μας χώροι είναι πραγματικά εντελώς διαφοροποιημένοι από τα δεδομένα της αγοράς.

Ο εξωτερικός χώρος του "Different" είναι καταπράσινος και μπορεί να φιλοξενήσει με άνεση μέχρι και 700 άτομα. Πρόκειται για έναν πολύ προσεγμένο κήπο ο οποίος περιβάλλεται από ελιές, λέιλαντ, δεντρολίβανα και αρωματικά βότανα και προσφέρει υπέροχη θέα στα βουνά της Μεσογαίας. Στη διάθεση των ζευγαριών υπάρχουν υπέροχα ρομαντικά σαλόνια φερ φορζέ και μοναστηριακά έπιπλα.
Ο εσωτερικός χώρος του "Different" έχει μοντέρνο industrial χαρακτήρα και πλαισιώνεται με αντίκες και έργα τέχνης. Στο κέντρο του κτίσματος δεσπόζει ένα υπόσκαφο ενυδρείο 60 τ.μ. το οποίο φωτίζεται με led και από από τα σιντριβάνια του υπάρχει διαρκής ροή νερού.
Η μέγιστη δυνατή χωρητικότητα είναι τα 420 άτομα. Επίσης στον όροφο το κτίριο εκτός των άλλων διαθέτει μια μοντέρνα νυφική σουίτα.

Το "Prive Loft" εξωτερικά έχει σκληρό δάπεδο επενδυμένο με ποταμίσιες πέτρες από την Ταϊλάνδη και αγκαλιάζεται από το βουνό στη βάση του οποίου είναι δομημένο. O χώρος περιβάλλεται από ελιές, διαθέτει έναν υπέροχο υπερυψωμένο χώρο όπου συνήθως δημιουργούμε lounge corners και επικοινωνεί με τον εσωτερικό χώρο ο οποίος πραγματικά είναι ο πιο ιδιαίτερος που υπάρχει στην αγορά.
Ο χώρος του "Prive Loft" διαθέτει μια υπέροχη εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα στην οποία καταλήγει ένα δρύινο τραπέζι νερού, μοναδικά έργα τέχνης, ανοιχτά τζάκια και ένα εντυπωσιακό champagne bar νερού. Πραγματικά με όποιον τρόπο και αν σας περιγράψουμε το "Prive Loft" θα το αδικήσουμε και μόνο μια συνάντηση από κοντά θα αποδώσει σωστά τον χώρο. Υπάρχουν κάποια ζευγάρια που ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών επιλέγουν -ακόμα και το καλοκαίρι- να πραγματοποιήσουν την εκδήλωσή τους στον εσωτερικό χώρο ο οποίος πραγματικά αποτελεί μια διαφορετική πρόταση στον τομέα της προσωπικής εκδήλωσης. Επίσης στα high light του "Prive Loft" είναι και η νυφική σουίτα 120 τ.μ. η οποία βρίσκεται στη διάθεσή σας για προετοιμασία και διανυκτέρευση.
H χωρητικότητα του εξωτερικού του χώρου είναι 450 άτομα και του εσωτερικού 400.

Στον ''ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΟΝΕΙΡΩΝ'' προσπαθούμε να διαφοροποιούμαστε από τον ανταγωνισμό και να προσφέρουμε στα ζευγάρια που μας επιλέγουν για την διοργάνωση της πιο όμορφης μέρας της ζωής τους ένα υπέροχο πάρτι. Οι χώροι ''στήνονται'' με πολύ ιδιαίτερα αντικείμενα. Μασίφ φανάρια και φωτιστικά σώματα υψηλής αξίας που έχουμε φέρει από το εξωτερικό, μοναστηριακά τραπέζια για ντεκόρ, ποτήρια του οίκου ESPIEL και άλλων κορυφαίων εταιρειών, καναπέδες, stands και stools ώστε να δημιουργήσουμε lounge corners στα οποία να μπορούν να καθίσουν οι καλεσμένοι σας βρίσκονται στη διάθεσή σας χωρίς καμία χρέωση προκειμένου να έχετε ένα εντυπωσιακό set-up. Τα ιδιωτικά μας εκκλησάκια (ΆΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΙ ΑΓΙΑ ΣΚΕΠΗ) είναι επίσημα αδειοδοτημένα από την Μητρόπολη Μεσογαίας και μπορείτε να πραγματοποιήσετε σε αυτά το μυστήριο σας.

Στον "ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΟΝΕΙΡΩΝ" πιστεύουμε ότι η κάθε δεξίωση είναι μοναδική όπως και τα ζευγάρια που μας επιλεγούν για την διοργάνωση της δεξίωσης για το γάμο τους.

Χαρακτηριστικά

> 500 Άτομα
Πισίνα
Εκκλησάκι
600 άτομα στον εξωτερικό χώρο και 380 άτομα στον εσωτερικό χώρο

Highlights

Βίντεο

Tags

Ζητήστε προσφορά από "Πολυχώρος Ονείρων"

Χρησιμοποιείστε την παρακάτω φόρμα για να επικοινωνήσετε απευθείας με τον χώρο για τιμές και προσφορές για το γάμο σας:

1 + 1 =

Δημοφιλή Άρθρα