Πολυχώρος Ονείρων

Στον "ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΟΝΕΙΡΩΝ" θα συναντήσετε όλα τα απαραίτητα στοιχεία που θα κάνουν τον γάμο σας μοναδικό και όχι μια απλή επανάληψη κάποιας εκδήλωσης που είχατε παρευρεθεί.

Οι επιλογές σας... αμέτρητες! Επιλέξτε:

  • το κτίριο 'Different', που παρέχει μοναδική άνεση και πολυτέλεια. Διαθέτει εντυπωσιακούς εσωτερικούς χώρους, όσο και εξωτερικούς χώρους.
  • την πολυτελή βίλα 'Prive Loft', απαράμιλλης αρχιτεκτονικής, με πράσινο και industrial gray–black δάπεδο Ιταλικής τεχνοτροπίας και κήπους σύγχρονης αντίληψης.

Ελάτε από νωρίς το πρωί, χαλαρώστε στην νυφική σας σουίτα, προετοιμαστείτε με τους αγαπημένους σας συγγενείς και φίλους και ζήστε κάθε λεπτό της πιο όμορφης στιγμής της ζωής σας.

Το εκκλησάκι θα είναι έτοιμο για την τελετή και το προσωπικό μαζί με τους συνεργάτες του πολυχώρου θα είναι από νωρίς προετοιμασμένοι να υποδεχτούν εσάς και τους αγαπημένους σας και να διοργανώσουν με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα όλες τις λεπτομέρειες της δεξίωσης του γάμου σας.

Μόλις ολοκληρωθεί το μυστήριο ο πιο μοντέρνος πολυχώρος εκδηλώσεων σας περιμένει για την πιο ιδιαίτερη στιγμή της ξεχωριστής αυτής ημέρας: Το πάρτι του γάμου σας. Αυτό που επιδιώκουμε στον "ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΟΝΕΙΡΩΝ" είναι να ξεφαντώσετε μέχρι το πρωί για ένα ανεπανάληπτο γαμήλιο πάρτυ που θα μείνει σε όλους αξέχαστο.
Στον "ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΟΝΕΙΡΩΝ" πιστεύουμε ότι η κάθε δεξίωση είναι μοναδική όπως και τα ζευγάρια που μας επιλεγούν για την διοργάνωση της δεξίωσης για το γάμο τους.

Χαρακτηριστικά

> 500 Άτομα
Πισίνα
Εκκλησάκι
έως 1000 άτομα

Highlights


Λεπτομέρειες Εσωτερικού Χώρου : 
έως 380 άτομα

Βίντεο

Tags

Ζητήστε προσφορά από "Πολυχώρος Ονείρων"

Χρησιμοποιείστε την παρακάτω φόρμα για να επικοινωνήσετε απευθείας με τον χώρο για τιμές και προσφορές για το γάμο σας:

13 + 3 =

Δημοφιλή Άρθρα