Αμπελώνες Μάρκου

Αμπελώνες Μάρκου

Το οινοποιείο «Αμπελώνες Μάρκου» είναι η πιο ρομαντική & ενναλακτική επιλογή για παντός είδους κοινωνικές εκδηλώσεις. Η Τοσκάνη της Αττικής είναι στη διάθεσή σας και οι αναμνήσεις που θα δημιουργήσετε θα είναι για μια ζωή.  Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας και στους καλεσμένους τους την διαφορετικότητα, την διακριτική πολυτέλεια και την υψηλή αισθητική που εγγυάται ο χώρος αλλά και την δυνατότητα να τους ταξιδέψουμε στην ιστορία και την τέχνη του κρασιού.

Χειμώνα, άνοιξη, καλοκαίρι ή φθινόπωρο; Όποια και να είναι η ιδανική εποχή για εσάς, μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα στην εσωτερική αίθουσα με την ξύλινη στέγη της διακοσμημένη με αντίκες και βαρέλια ή στην εξωτερική πλακόστρωτη αυλή με τις σκαρφαλωμένες με γιασεμί πέργολες της. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα, κατά την διάρκεια της υποδοχής, να διοργανωθούν γευσιγνωσίες Αττικού οίνου ώστε να απασχοληθούν εμπνευσμένα οι καλεσμένοι. 

Ο χώρος των Αμπελώνων Μάρκου διατίθεται ως το ιδανικό μέρος για τον εορτασμό όλων των σημαντικών στιγμών σας και από τις περιστάσεις της ζωής με ιδιαίτερη συναισθηματική αξία, ο γάμος ξεχωρίζει. Πλάστε τον δικό σας από το υλικό εκείνο που θα κάνει την ανάμνησή του αναλλοίωτη!

Χαρακτηριστικά

300 - 500 Άτομα
Εκκλησάκι
Εξωτερική Αυλή, 350 καθήμενοι

Highlights


Λεπτομέρειες Εσωτερικού Χώρου : 
Εσωτερική σάλα, 400 καθήμενοι

Βίντεο

Tags

Ζητήστε προσφορά από "Αμπελώνες Μάρκου"

Χρησιμοποιείστε την παρακάτω φόρμα για να επικοινωνήσετε απευθείας με τον χώρο για τιμές και προσφορές για το γάμο σας:

8 + 10 =

Δημοφιλή Άρθρα