Σε ένα περιβάλλον μοναδικής αισθητικής, από πευκόφυτους κήπους, καταρράκτες και πολύχρωμα λουλούδια ο πολυχώρος Laforêt eco resort μπορεί να γίνει ο ιδανικός χώρος για κάθε είδους εκδήλωση.

Ζήστε στιγμές χαράς και αφεθείτε σε μία έμπειρη ομάδα συνεργατών που θα φροντίσει κάθε λεπτομέρεια με όλες τις παροχές δίπλα σας. Δώστε χρώμα στις μοναδικές στιγμές σας σε ένα παραμυθένιο σκηνικό εξοχής με απέραντη ομορφιά και ρομαντισμό.
Περιπλανηθείτε στη μαγεία του δάσους, εμπνευστείτε από την απλότητα και τη γοητεία της φύσης και γιορτάστε με λάμψη και φινέτσα δημιουργώντας ωραίες αναμνήσεις...

Ο χώρος δεξιώσεων είναι το 1ο eco resort στην Ελλάδα με Περιβαλλοντικές Ευαισθησίες όπου πραγματοποιήθηκαν τα βραβεία ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ.

Ένας από τους ωραιότερους χώρους της Ανατολικής Αττικής φιλοξενεί αρκετούς γάμους επωνύμων και διαθέτει το πετρόκτιστο εκκλησάκι του Τιμίου Σταυρού γνώριμο και από τηλεοπτικές σειρές.

Highlights :

  • Δεξίωση Country style με finger food σ’ ένα σκηνικό εξοχής
  • Party γάμου στο Δάσος των ευχών
  • Πολιτικοί γάμοι εντός του κτήματος παρουσία Δημάρχου.

Χαρακτηριστικά

> 500 Άτομα
Πισίνα
Εκκλησάκι
3 χώροι : Pergola (450 καθήμενοι 700 όρθιοι), Tennis-club (150 καθήμενοι, 300 όρθιοι), Δάσος των ευχών (150 καθήμενοι, 200 όρθιοι)

Highlights

Μοναδικές Προσφορές

Μοναδικές Προσφορές:

...περισσότερα

Βίντεο

Tags

Ζητήστε προσφορά από "Laforet eco resort"

Χρησιμοποιείστε την παρακάτω φόρμα για να επικοινωνήσετε απευθείας με τον χώρο για τιμές και προσφορές για το γάμο σας:

2 + 9 =

Δημοφιλή Άρθρα