Πότε να κλείσετε το φωτογράφο του γάμου σας

Πότε να κλείσετε το φωτογράφο του γάμου σας

Φωτογραφία γάμου; Τι είναι και τι μπορεί να μας προσφέρει έχουμε αναρωτηθεί;

Όλες οι αναμνήσεις σας από την ημέρα του γάμου σας και από όσα αισθάνεστε για τον σύντροφό σας αλλά και τα συναισθήματα αγωνίας, χαράς,συγκίνησης,προσμονής και τόσα άλλα που θα νιώσετε εκείνη την ημέρα, όλα αυτά μπορούν να κλειστούν σε ένα κομμάτι χαρτί που θα αφήσει διαχρονικά όλα τα δυνατά στιγμιότυπα του γάμου σας!Βέβαια όλοι οι φωτογράφοι γάμου δεν έχουν τις ίδιες δυνατότητες στην φωτογραφία και στην χρήση της μηχανής τους  αλλά και στις γνώσεις που χρειάζεται αυτός ο τομέας της τέχνης.

Η φωτογραφία γάμου για έναν καλλιτέχνη που την ασκεί επιφέρει μια τεράστια ευθύνη για τον ίδιο, αφού ένα ζευγάρι σε εμπιστεύεται για να τους δώσεις τις στιγμές τους  οι οποίες θα μείνουν αναλλοίωτες μέσα στον χρόνο και θα είναι όλα όσα θα θυμίζουν εκείνη την ημέρα! Ένας τέτοιος καλλιτέχνης σίγουρα ασκεί την φωτογραφία πρώτα από αγάπη και μετά από ανάγκη και έχει πλήρη συναίσθηση της ευθύνης του αλλά και των όσων διεκδικεί από το ζευγάρι. Έναν τέτοιο άνθρωπο για να εμπιστευτείτε στον γάμο σας σίγουρα δεν θα το βρείτε 2 εβδομάδες πριν από το μυστήριο, εκτός αν αισθάνεστε πολύ τυχεροί…

Πόσο καιρό πριν πρέπει να ψάξω για φωτογράφο γάμου

Τίποτα δεν είναι στάνταρ και απαγορευμένο σχετικά με την αναζήτησή σας του κατάλληλου επαγγελματία φωτογράφου για τον γάμο σας. Το σίγουρο είναι πάντως ότι αν σας ενδιαφέρει η φωτογραφία του γάμου σας, όχι σαν μέσο για να τραβηχθεί απλά ο γάμος σας και να έχετε απλά κάποιες φωτογραφίες που δεν θα είναι ικανές να σας προκαλέσουν κάποιο συναίσθημα πολλά χρόνια μετά, αλλά για την ποιότητα και την ικανότητα του φωτογράφου, τότε ένα το σίγουρο ότι όσο πιο νωρίς κλείσετε τόσο καλύτερο είναι!

Μια καλή φωτογραφία γάμου σίγουρα έχει αρκετούς φίλους και θαυμαστές άραγε και ενδιαφερόμενους. Επίσης σίγουρο και θετικό στοιχείο για τον καλλιτέχνη που θα αναλάβει τον γάμο σας είναι να μπορεί να αναλάβει ο ίδιος και όχι κάποιο παιδί που θα στείλει στην θέση του, άραγε το γεγονός αυτό περιορίζει κι άλλο τις διαθέσιμες ημερομηνίες του. Ένας γενικός κανόνας είναι αν το μυστήριο σας είναι καλοκαίρι η αναζήτηση σας να ξεκινήσει  από το φθινόπωρο του προηγούμενου έτους.

Η επιλογή για τον φωτογράφο γάμου που θα επιλέξετε είναι δική σας τόσο όσο και του αποτελέσματος!

Πηγή: Christos Aggelidis Photography

Μοιραστείτε το: 

Δημοφιλή Άρθρα