Συμβουλές για Νύφες απο έναν Φωτογράφο Γάμου

Συμβουλές για Νύφες απο έναν Φωτογράφο Γάμου

Ποιο είναι το πιο τρομακτικό πράγμα για μία νύφη στο γάμο; Πότε ζητάει τη βοήθεια και τη συνδρομή των άλλων; Σίγουρα όχι για το χορό του Ησαΐα, ο οποίος έχει πολύ απλά βήματα. Αυτό που δείχνει τρομακτικό είναι η προετοιμασία, η οποία μπορεί να διαρκέσει από λίγες εβδομάδες, μέχρι μήνες ή ενάμιση χρόνο, περίπου. Υπερβολή; Όχι, αν σκεφτούμε ότι πολλαπλασιάζονται οι γάμοι που συνοδεύονται από βάπτιση.

Φωτογράφηση στην προετοιμασία της νύφης
Σημαντικό στο να οργανωθούν όλα όπως επιθυμεί το μελλόνυμφο ζευγάρι, είναι φυσικά η συνεννόηση από πριν με τους συντελεστές ενός γάμου. Στο Christos Aggelidis Photography, θα τονίσουμε κάποια σημεία για να έχετε τις φωτογραφίες γάμου που περιμένετε από εμάς. Ξεκινάμε: Αν την ημέρα του γάμου σας, στο δωμάτιο που θα ετοιμάζεστε, παρατηρήσετε, κρυφές ματιές με νόημα, ερωτοαπαντήσεις για τον καιρό και το χρόνο μεταξύ φωτογράφου και μακιγιέζ, δεν θα είναι φιλοσοφικού χαρακτήρα. Χωρίς να φταίνε, πολλές φορές οι μακιγιέρ και οι κομμωτές ξεφεύγουν από το χρονοδιάγραμμα και κλέβουν τον χρόνο σας, οπότε μένει λιγότερος για τους επόμενους. Μαντέψτε σε ποιον μένει λιγότερος χρόνος. Σε εσάς και σε εμάς. Όπως λέει και η παροιμία «ποιος πληρώνει τη νύφη;».

Η νύφη την πληρώνει, και μαζί, κι ο φωτογράφος του γάμου. Οπότε, είναι σημαντικό να επιστήσουμε τη προσοχή σε όλους τους επαγγελματίες για το θέμα του χρόνου, ώστε να μη στήσουμε τον γαμπρό. Πάνω απ’ όλα, θέλουμε όλοι να μπορέσουν να προσφέρουν τον καλύτερο εαυτό τους. Σίγουρα δεν θέλουμε μια αγχωμένη μακιγιέζ, επειδή δε θέλουμε στις φωτογραφίες του γάμου να διορθώνουμε κατά την επεξεργασία, τα λάθη και τις ατέλειες των προηγούμενων. Πάντα στα όρια του εφικτού. Θαύματα μόνο στις ταινίες του Χόλυγουντ γίνονται. Θα συνεχίσουμε να μιλάμε για το χωροχρόνο. Επιστημονικές ορολογίες χρησιμοποιούμε, εφόσον «επιστήμη» είναι και η σωστή απεικόνιση του γάμου σας.

Οι καλεσμένοι και η φωτογράφηση της νύφης

Χώρος. Όταν υπάρχει δε μας απασχολεί, όταν λείπει είναι πρόβλημα, ιδιαίτερα όταν μέσα σε λίγα τετραγωνικά ενός δωματίου θα πρέπει να χωρέσουν πολλά αγαπημένα σας πρόσωπα, για να μοιραστείτε τη χαρά σας μαζί τους. Εδώ θα πρέπει και να τους δώσουμε την ευκαιρία να σας δουν και να μιλήσετε, αλλά και να τους στεναχωρήσουμε, επειδή θα πρέπει να μας δώσουν και χώρο να κινηθούμε. Κατανόηση και ευελιξία να υπάρχει από τους καλεσμένους σας, και πάντα θα βγαίνουν όμορφες φωτογραφίες της νύφης.

Και αφήνουμε το σπίτι για να πάμε στην τελετή. Άγχος καθόλου, λίγο ή πολύ. Τρακ από τα βλέμματα του κόσμου, που είναι στραμμένα πάνω σας. Καιρός αίθριος, με ανέμους βορειοδυτικούς. Κάποιες φορές μπορεί να παγώνει ο χρόνος, κάποιες φορές να μη μπορεί να βγει η νύφη από το αυτοκίνητο εξαιτίας του άβολου νυφικού. Ό,τι και να συμβεί, όταν φτάνει η ώρα να πάτε μέχρι τα σκαλιά, όπου σας περιμένει ο μπουκετοκουβαλητής γαμπρός, απολαύστε τη διαδρομή. Ναι, ίσως ρίξετε κάποια κλεφτή ματιά στο στολισμό σας έξω από την εκκλησία. 99,9% όμως θα τον δείτε μετά στις φωτογραφίες από το γάμο σας. Περπατήστε χαλαρά αυτά τα δευτερόλεπτα της απόστασης. Χαρείτε τα.

Ακόμα και αν βρέχει, μία ομπρέλα για τη νύφη θα βρεθεί. Αν θα χαλάσει λίγο ή πολύ το μαλλί των καλεσμένων, θα το αποφασίσετε εσείς. Πάρτε τα λουλούδια που θα προσφέρει ο γαμπρός και φιλήστε τον στο στόμα. Όχι στα μάγουλα. Δεν είναι συμπέθερος.Ας σοκαριστεί ο γονιός σας. Παρόμοια ευκαιρία, δύσκολα θα ξαναέχετε.

Πηγή: Christos Aggelidis Photography

 

Μοιραστείτε το: 

Δημοφιλή Άρθρα