Κτήμα Λεωνίδας

Κτήμα Γάμου Λεωνίδας Βαρυμπόμπη

Κτήμα Λεωνίδας

Η πρώτη σελίδα της ιστορίας του εστιατορίου Λεωνίδας γράφτηκε από τον εμπνευστή του Λεωνίδα Διονυσώτη το 1928, με τη δημιουργία ενός μικρού ζυθεστιατορίου που γνώρισε μεγάλες στιγμές καθώς μπορεί να υπερηφανεύεται πως στη λίστα των πελατών του συμπεριλαμβάνεται η αριστοκρατία των Αθηνών και κορυφαίες προσωπικότητες της εποχής.

Σήμερα χάρη στην ευαισθησία και το μεράκι των ιδιοκτητών του, το εστιατόριο Λεωνίδας βρίσκεται σε έκταση 25 στρεμμάτων και έχει ανακαινιστεί πλήρως, κρατώντας όμως αναλλοίωτη την παλιά αίγλη του. Το κτήμα γάμου διαθέτει 4 μοναδικές αίθουσες (Αφροδίτη, Gardern, Palace, Πέτρινο) για να επιλέξετε την κατάλληλη για εσάς.

Με νεοκλασικές αναφορές στην αρχιτεκτονική του έχει μετατραπεί σε ένα μικρό παλάτι, όπου η υψηλή αισθητική έχει τον πρώτο λόγο όπου και αν στρέψετε το βλέμα σας. Από την πρώτη στιγμή θα διαπιστώσετε πως τίποτα δεν αφέθηκε στην τύχη, καμία δαπάνη δεν θεωρήθηκε περιττή για την αναγέννηση ενός μύθου, όπου κάθε γωνιά του είναι μια αυτοτελής εικόνα, ένας καμβάς ζωγραφισμένος με γήινα χρώματα, κομψά γύψινα στους τοίχους, όμορφο φωτισμό και μια κατάλευκη βεράντα με θέα τους καταπράσινους κήπους και όλη την Αθήνα φωτισμένη μπροστά σας.

Η κουζίνα του θα σας καταπλήξει με τις υπέροχες γεύσεις από την ελληνική παραδοσιακή κουζίνα.

Χαρακτηριστικά

> 500 Άτομα
Εκκλησάκι
Εξωτερικός χώρος Garden χωρητικότητας 400 καθήμενων

Tags

Ζητήστε προσφορά από "Κτήμα Λεωνίδας"

Χρησιμοποιείστε την παρακάτω φόρμα για να επικοινωνήσετε απευθείας με τον χώρο για τιμές και προσφορές για το γάμο σας:

2 + 2 =

Δημοφιλή Άρθρα