Γαλάζια Ακτή

Απέραντο γαλάζιο, χρυσαφένια παραλία, άρωμα θάλασσας και καλοκαιριού, νότες από θερινή αύρα και ένα φόντο με πράσινες πινελιές που θυμίζει νησί στο Ιόνιο: αν έχετε ονειρευτεί τον γάμο σας κάπως έτσι, και το νησί είναι πολύ μακριά, τότε τη λύση θα τη βρείτε στον πιο ονειρεμένο προορισμό που βρίσκεται λίγο έξω από την καρδιά της Αθήνας!

Η Γαλάζια Ακτή, στην παραλία του Σχινιά, είναι το ιδανικό spot για γαμήλιες δεξιώσεις πάνω στην παραλία σε μια ατμόσφαιρα που θυμίζει ελλαδικό νησί! Ένας χώρος δεξιώσεων που σας καλεί να δειπνήσετε σε μοναστηριακά τραπέζια, να χορέψετε ως το πρωί πάνω στην άμμο, να απολαύσετε καλοκαιρινά cocktails δίπλα στο κύμα σε αναπαυτικές μαξιλάρες & να αφεθείτε στο φως του φεγγαριού που λαμπυρίζει στη θάλασσα.

Στο παραθαλάσσιο κτήμα μας, σας περιμένει ένα γραφικό εκκλησάκι για τελετές γάμου και βάφτισης και μια ρομαντική νυφική σουίτα όπου μπορείτε να διανυκτερεύσετε μετά το γαμήλιο party σας!

Και εάν ο καιρός σας κάνει «νερά», η Γαλάζια Ακτή είναι από τα ελάχιστα κτήματα γάμου σε παραλία που έχει τη δυνατότητα να σας παρέχει πλήρη προστασία, χωρίς επιπλέον επιβάρυνση!

Χαρακτηριστικά

> 500 Άτομα
Εκκλησάκι
600 καθήμενοι, 1000 όρθιοι

Highlights

Βίντεο

Tags

Ζητήστε προσφορά από "Γαλάζια Ακτή"

Χρησιμοποιείστε την παρακάτω φόρμα για να επικοινωνήσετε απευθείας με τον χώρο για τιμές και προσφορές για το γάμο σας:

5 + 0 =

Δημοφιλή Άρθρα