Αίθουσα δεξιώσεων Κτήμα ΔΕΚΑ Ασπρόπυργος

Κτήμα ΔΕΚΑ

Η απλότητα, η διακριτική πολυτέλεια, η υψηλή αισθητική και η άρτια υποδομή σε συνδυασμό με την προσωπική φροντίδα και τον επαγγελματισμό των ανθρώπων του κτήματος "ΔΕΚΑ" αποτελούν εγγυήσεις για την επιτυχία της εκδήλωσης σας.

Στις άρτια οργανωμένες και ιδιαίτερης αισθητικής αίθουσες δεξιώσεων  του κτήματος "ΔΕΚΑ" μπορούν να φιλοξενηθούν ποικίλες εκδηλώσεις όπως: γαμήλιες δεξιώσεις, βαπτίσεις, πάρτι γενεθλίων, συνέδρια, επαγγελματικά γεύματα και παρουσιάσεις, όλες με ιδιαίτερο χαρακτήρα. Το ΔΕΚΑ διαθέτει τέσσερεις αίθουσες δεξιώσεων που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες του γάμου σας, τη αίθουσα Διόνυσος, την αίθουσα Αφροδίτη, την αίθουσα Εδέμ και την αίθουσα Άρτεμις.

Τα τελευταία χρόνια το κτήμα "ΔΕΚΑ", ακολουθώντας μια δυναμικά αναπτυξιακή πολιτική, επέκτεινε τις δραστηριότητές του στον χώρο του Catering. Οι έμπειροι chef του κτήματος "ΔΕΚΑ" δημιουργούν και προτείνουν συνδυασμούς γεύσεων, οι οποίες ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο. Τα εξαιρετικά εδέσματα, παρασκευασμένα με τα ποιοτικότερα υλικά έρχονται να καλύψουν κάθε σας επιθυμία και ανάγκη, από ένα cocktail party μέχρι το πλέον απαιτητικό γεύμα.

Χαρακτηριστικά

> 500 Άτομα
Πισίνα
4 αίθουσες με χωρητικότητα έως 1000 ατόμων

Tags

Σας προτείνουμε

Δημοφιλή Άρθρα