Κτήμα Ηλία Ρούσσου- Δεξίωση Γάμου- Βαρυμπόμπη

Κτήμα Ρούσσου

Ένας μικρός κήπος της Εδέμ που εκτείνεται σε 4 στρέμματα φυσικής ομορφιάς με δεκάδες δέντρα και φυσικό χλοοτάπητα. Το γραφικό εξωκλήσι του Προφήτη Ηλία περιστοιχισμένο από ψηλά κυπαρίσσια και οπωροφόρα δέντρα, συμπληρώνει το ονειρικό σκηνικό.Το καταπράσινο κτήμα Η. Ρούσσου σας δίνει την ευκαιρία να ζήσετε αξέχαστες στιγμές.

Ο γάμος σας ή η βάπτιση του παιδιού σας μπορεί να πραγματοποιηθεί στο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία εντός του κτήματος. Το εντυπωσιακό συντριβάνι στην είσοδο ανάμεσα σε κόκκινες τριανταφυλλιές, η νυφική σουΐτα, η πισίνα, η ξύλινη άμαξα και ο φυσικός χλοοτάπητας δίνουν την αίσθηση της πολυτέλειας και της αυθεντικότητας στο κτήμα Η. Ρούσσου.

Ο έξυπνα μελετημένος φωτισμός και τα εφέ στην πίστα μετατρέπουν εάν εσείς το επιθυμείτε, τη δεξίωσή σας σε πάρτυ. Επίσης το κτήμα διαθέτει, εάν χρειασθεί, γεννήτρια και σύγχρονη πολυτελή τέντα.

Το κτήμα ΗΛΙΑ ΡΟΥΣΣΟΥ δημιουργήθηκε με σκοπό να σας προσφέρει το ιδανικό σκηνικό για μια αξέχαστη εμπειρία ζωής.

Ένας μαγευτικός χώρος όπου η υψηλή αισθητική συμβαδίζει με την απλότητα. Επισκεφθείτε το κτήμα Ρούσσου και να είστε σίγουροι πως θα γίνει η τελική σας επιλογή.

Χαρακτηριστικά

300 - 500 Άτομα
Πισίνα
Εκκλησάκι

Highlights

Tags

Σας προτείνουμε

Δημοφιλή Άρθρα