Κτήμα Βαλασία

Το Αγρόκτημα Βαλασία βρίσκεται στη Ανατολική Αττική, στο Κορωπί. Είναι ένα από τα παλαιότερα αγροκτήματα στην Ελλάδα, ένας παράδεισος 50 στρεμμάτων απλωμένος γύρω από το γνωστό, από την αρχαιότητα, πηγάδι "Ροδόκια" που διατηρεί ακόμα και σήμερα το όνομα του σαν "Ροδόκια". Στη ιστορική αυτή θέση, δίπλα στο κατάφυτο ελαιώνα, βρίσκεται το πανέμορφο βυζαντινό εκκλησάκι του Αη Γιάννη όπου μπορείτε να πραγματοποιήσετε την τέλεση του μυστηρίου του γάμου σας. Το ειδυλλιακό τοπίο που περιβάλλει τον χώρο μας είναι ιδανικό για τη γαμήλια δεξίωσή σας ενώ στο βάθος υψώνονται ο Υμηττός και η Πεντέλη.

Η λιτή πολυτέλεια και το εκλεπτυσμένο στυλ, συνδυάζονται μοναδικά σε έναν καλαίσθητο, κατάφυτο χώρο στην καρδιά της αττικής γης, όπου μπορείτε να υποδεχτείτε τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να μοιραστείτε με μοναδικό τρόπο τις πιο ξεχωριστές προσωπικές σας στιγμές. Ο χώρος του κτήματος είναι πλαισιωμένος από την κλασική λιτότητα του αττικού τοπίου είναι πανέτοιμος να φιλοξενήσει τον γάμο σας ή τη βάπτιση του παιδιού σας.

Κάθε επιθυμία σας βρίσκει την ιδανικότερη έκφρασή της στο Κτήμα Βαλασία. Εδώ, αξίες όπως η δέσμευση και η οικογένεια μετουσιώνονται σε ευτυχία. Ας χτίσουμε μαζί τις ομορφότερες αναμνήσεις που θα σας συντροφεύουν σε όλη σας τη ζωή.

Η ημέρα του γάμου σας είναι μοναδική. Αποστολή μας είναι να σχεδιάσουμε, να διοργανώσουμε και να φιλοξενήσουμε τον γάμο που πάντα ονειρευόσασταν.
 

Χαρακτηριστικά

> 500 Άτομα
Πισίνα
Εκκλησάκι

Highlights

Tags

Ζητήστε προσφορά από "Κτήμα Βαλασία"

Χρησιμοποιείστε την παρακάτω φόρμα για να επικοινωνήσετε απευθείας με τον χώρο για τιμές και προσφορές για το γάμο σας:

18 + 2 =

Δημοφιλή Άρθρα