Κτήμα Γάμου στην Βαρυπόμπη Varibobi Club

Varibobi Club

Στο πιο ονειρικό, μαγευτικό, καταπράσινο περιβάλλον δημιουργήσαμε τον μοναδικό αυτό χώρο με σκοπό την πραγματοποίηση των δικών σας ονείρων.

Το κτήμα Varibobi Club βρίσκεται στο ωραιότερο σημείο της περιοχής Βαρυμπόμπης, μέσα σε ένα παρθένο δάσος, ενώ ταυτόχρονα το ειδυλλιακό τοπίο προσθέτει μια εξαιρετική πινελιά.

Το κτήμα Varibobi Club αποτελείται από εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους, καθώς και ένα παρεκκλήσι μέσα σε μια τεράστια έκταση 20 και πλέον στρεμμάτων.

Αν πάντα ονειρευόσασταν έναν παραμυθένιο γάμο και μια αξέχαστη γιορτή, μπορείτε να απευθυνθείτε σε εμάς. Εμείς μπορούμε να πραγματοποιήσουμε το όνειρό σας στο έπακρο! Θα φροντίσουμε κάθε λεπτομέρεια - από την οργάνωση του γάμου σας και της δεξίωσης, μέχρι τη στιγμή που θα μπείτε στη νυφική σας σουίτα επίσημα ως ζευγάρι.

Εξαιρετικές επιλογές μενού, πανέμορφη και εντυπωσιακή διακόσμηση, μοναδικές ανθοσυνθέσεις, πρωτότυπες μπομπονιέρες, ειδικά happenings και ιδέες που θα εντυπωσιάσουν εσάς και πάνω απ’ όλα τους εκλεκτούς καλεσμένους σας.

Χαρακτηριστικά

> 500 Άτομα
Εκκλησάκι
έως 1000 άτομα

Highlights


Λεπτομέρειες Εσωτερικού Χώρου : 
έως 250 ή έως 600 άτομα

Tags

Σας προτείνουμε

Δημοφιλή Άρθρα